Kosovo-Albanien (Albanian)

Nur in Albanischer Sprache, News und Infos

Der Niedergang der Berisha Partei in Albanien – Nga Shenasi Rama; Misioni i Partisë Demokratike

Wenn man auch noch die Wahl des neuen Partei Vorsitzenden vorgibt, manipuliert, Tausende von Mitgliedern von den Wahlen ausschliesst, nummerierte Wahl Zettel hat, neue Mitglieder plötzlich wählen, kann es nicht verwundern, das auch die letzten besseren Mitglieder die Partei verlassen werden, weil der Lügner Lulzim Basha nun Vorsitzender ist, der auch nur Lug und Betrug kennt.
7/26/2013
Nach den manipulierten Wahl von Lulzim Basha zur PD Chef, steht die Berisha PD Partei vor einem Debakel

Wenn man alte Presse Artikel liesst, weiss man das Salih Berisha eine absolute kriminelle Fehl Entwicklung von Beginn an war, die Deutsche KAS, eine Haupt Schuld an diesem kriminellen Enterprise trägt, wie die kriminelle Energie der Amerikaner, welche Albanien benötigten, als Iran-Contra Affäre Nr. 2, für Drogen und Waffen Handel.

9/19/2012

Historic: 20 Jahre kriminelles Enterprise der Salih Berisha Gang

Der Ex-US Botschafter John Withers, sagte vor wenigen Tagen: Albanien ist wie Libyen, oder Ägypten, was noch sehr vornehm ausgedrückt ist.

Salih Berisha
Most criminal of the world: Salih Berisha und was der US Professor Shinas Rama, über diesen Banditen Clan sagt.

Das Salih Berisha Verbrecher Kartell ( Salih Berisha DP Party Mafia)hier im Focus der Geschichte. Immer die selbe Methoden, Shows für ausländische Beobachter und geheime Anweisungen und Todes Dekrete, was bei den Schulen schon anfing, wo die Lehrer instruiert wurden in 1995, Ausländern Nichts zu Sagen und die Schulkinder mussten das Salih Berisha Bildungs System loben. Heute ist das Bildungs System vollkommen ruiniert, wo ein Rektor an der Tirana Unveristät vor kurzem sagte: die Studenten können nicht einmal einen Satz richtig schreiben.

Rrokaj: Student�t nuk din� m� as shqipen bazike

18 Shtator, 2012

 

Kokalari: Një histori e imja me Lulzimin ministër

gazeta dita cover

Postuar më: 27 Korrik, 2013 tek Aktualitet

HrIRy20130513162651_13051395

Një rrëfim nga SHBA për një takim në barin e Sheratonit pas fitores së zgjedhjeve. Detajet e aferës që Berisha përdori për të rrëzuar Nanon dhe çfarë ndodhi me denoncuesin e saj, pas fushatës. Emailet e Kokalarit pas takimit dhe bindja e tij që “mënyra më e mirë për të ditur nëse Basha është duke thënë një gënjeshtër është të shihni buzët e tij në lëvizje”. Berisha e Basha përballë 21 janarit, Paktit Detar dhe Rrugës së Kombit, sipas Kokalarit. Kush është krimi më i madh për të cilin duhet të akuzohet ai që aktivisti i njohur shqiptaro-amerikan e quan “djali i sajuar i Berishës”

 

Intervista e plotë me Kokalarin, sot në DITA. Faleminderit që na lexoni

6/23/2012

US Professor Shinasi Rama:PD Partei ist in Hand des kriminellen Salih Berisha Clans

US-Professor Shinasi Rama: Der Staat Albanien, ist im Dienste der Mafia-Clans und arbeitet gegen das eigene Volk

Kritische Stimmen der EU, zur Non-Konsens Präsidenten Wahl und Prof. Shinas Rama, wirft Bujar Nishani Korruption vor

Zef Brozi, Bernd Fisher, Philip Reeker, Shinasi Rama über die Kommunistischen Stalin Methoden des Salih Berisha

Kritische Stimmen der EU, zur Non-Konsens Präsidenten Wahl und Prof. Shinas Rama, wirft Bujar Nishani Korruption vor

DP ist bereits eine Partei völlig gescheiterte und scheiternde Staaten sowie etwas zu ihrem wirklichen Kopf „in hervorragender Weise.“ Jetzt Uhr hat nur eine Mission, die Aufrechterhaltung Sali Berisha und die Interessen der Tropojë Chestnut Trust. Aber die Mission von unhistorisch aber ihr Kopf zugeordnet fällt komplett widersprüchliche Albaner als Nation. Bei der Lösung dieser Aufgabe wird die DP tun alles, um Hypotheken-Opposition zu halten. Seine Aufgabe ist es bereits eine Mission oligarchischen Partei, tief kriminalisiert, durch tropojanja regiert, in der Tat das Schlimmste der Tropojë, Kastanie Werkzeug Tropojë Trust. Der DP-Mission ist es, die Albaner rücksichtslos nutzen, um die Interessen der Trust und der Berisha Familie, vor allem die vitalen Interessen, die bald wird anfälliger bewahren.

Was ist zu tun?

DP ist ein diskreditierten Partei degeneriert, pervers, hat eine politische Band einen politischen Verbrecher Verbrecher gekrönt falsch. DP ist ein typisches oligarchische Struktur, Kastanie Gadget Trust, eine blinde Maschine in den Händen von Sali Berisha. Mit einem Wort, ist die DP wie eine Melone, mit denen sie spielte Fußball und links, um auf der Straße verrotten. Bei der Annäherung an den Klang DP Der Terror von dem, was die Absicht der Weitergabe die Verbrechen in seinem Namen begangen. PM Sali Berisha und sind die Wächter der Hölle albanischen Tür. Hölle sie gebaut und wollen nun für sich behalten.

DP ist irreparabel. Zeit schrumpfen zu schrumpfen, bis sie als Parteien, die lange an der Macht in anderen Ländern gewesen verwandelt. Es wird eine nostalgische Partei, die uriturish, die Interessen derer, die nichts unversucht gelassen, „mit Aufhänger Brot“ Sali Berisha und Kriminalität Vertrauen Gadget sein. DP muss daher vermieden werden und zu einer Kraft, die die meisten übersehen und nicht in der Lage zurück zu halten die Interessen der Menschen ist.

Misioni i Partisë Demokratike

27 Korrik, 2013 | Postuar në: Aktualitet,Kryesore,Opinion | Shkruar nga:

shenasi

Nga Shenasi Rama*

Në Dhjetor të vitit 1990, PD ka pasur një mision historik. Misioni historik i PD, ashtu sic e kam pase menduar unë atëherë, dhe si e besoj edhe njëlloj edhe tani, ishte që të ofronte një alternativë të balancuar për të shmangur ekstremet e mundshme me të cilat përballej shoqëria shqiptare në atë kthesë historike. Edhe pse kishte shumë faktorë që ndikonin për keq, nuk duhet me ia mohue meritat për arritjet që mund të kenë në pika të caktuara, as PD-së e as Sali Berishës. Prapëse prapë, ky ishte një shans historik që nuk duhej humbur por që fatkeqësisht u humb. Këtu në Rrethin e Ferrit, është trajtuar gjerësisht kjo temë. Mirëpo, përpjekja intensive për të ngjallur të vdekurin që është në koma, PD-në, është një shkas për reflektim lidhur me misionin e kësaj partie dhe me të ardhmen e saj.

Çfarë misioni kishte PD?

PD duhej të ishte instrumentale për të arritur transformimin e thellë e rrënjësor të shoqërisë në shtetin shqiptar nga sistemi parti-shtet, në një shtet-komb modern. Këtë duhej ta bënte duke përdorur me efikasitet dhe pjekuri burimet njerëzore, natyrore e materiale që kishim në atë pikë e që nuk ishin të pakta por të konsiderueshme. Ekstremet kryesore me të cilat përballej vendi në atë pikë e nga të cilat do të duhej që të ruhej ishin shtatë. Këto ishin lufta civile, shkatërrimi ekonomik, zvetënimi i pjesës së shëndoshë të shoqërisë, rrënimi i strukturës shtetërore, fragmentarizimi shoqëror, varfërimi dhe polarizimi ekstrem, dhe reduktimi i shtetit shqiptar në jofaktor në lidhje me ceshtjen kombëtare. Lista natyrisht është shumë më e pasur, mirëpo të gjithë problemet e tjera lidhen me këto procese, burojnë prej tyre, ose janë të lidhura ngushtë me to.

Si do të ndikonte PD në arritjen e këtyre objektivave?

E vetmja mënyrë përmes së cilës mund të arriheshin këto objektiva strategjikë ishte që të punohej për ruajtjen e forcimin e shtetit dhe transformimin gradual të ekonomisë e të shoqërisë. Kjo do të arrihej duke punuar me kujdes me popullin dhe me partitë e tjera që dolën nga PPSH. Arsyeja ishte se këto parti, e në radhë të parë, PS, kishin përvojë të madhe në drejtimin e shtetit. Në atë udhëkryq kur duhej të bënte shtet-kombin, udhëheqja e PD-së zgjodhi rrugën me të lehtë duke mos bërë as shtetin, as kombin. Nga një anë ndoqi popullin, nga ana tjetër vendosi të ndiqte modele fantastike dhe eksperimentale politike e ekonomike që nuk ishin vënë në jetë kund. Shteti shqiptar u bë si karroca e Nastradinit.

Ja një shembull. Tre Heronjtë e PD-së, sic u shpreh Mëkëmbësi i Sali Berishës, janë Azem Hajdari, Sali Berisha dhe Gramoz Pashko. Ja cfarë bënë këta të tre, të ashtuquajtur heronj të PD-së. Gramozi solli në PD intelektualët e degjeneruar dhe hodhi teorinë e “Çekut të Bardhë” dhe dihet rruga dhe fundi i tij. Azemi solli në PD rrugacët e gangsterët, i hyri kontrabandës, vrasjes, dhunimit e krimit dhe dihet edhe fundi i tij. Sali Berisha solli spiunët e veglat e të gjithë regjimeve, i degjeneroi, zvetënoi e përdoroi njerëzit pa mëshirë dhe tani që kanë nisur si minjtë të braktisin anijen, po e sheh qartë fundin e tij. Udhëheqja e PD-së e shfrytëzoi pa mëshirë, pa respekt, ma dhembshuri, dashurinë e madhe të popullit për ndryshim, vullnetin e militantëve për të ndjekur një udhëheqje të dobishme dhe i ktheu në mish për top për Sali Berishën. Sepse në rrugë e sipër, Saliu doli nga fjala dhe nuk ndoqi rrugën e shërbimit kombëtar por interesin e vet. Kur sheh vetëm interesin tënd, të gjithë të duken të përdorueshëm. Duke nuhatur se e vetmja mënyrë ishte që të blinte njerëzit, Saliu e ndoqi me konseguencë këtë rrugë.

Përgjegjësitë e Parisë dhe të PD-së

Nuk është vetëm Sali Berisha përgjegjës për këto që ndodhën me PD-në dhe me vendin. Lënia në rrugë e shtetit nga shtresa sunduese dhe paria e atëhershme e Tiranës, braktisja e popullit dhe turrja drejt pasurimit të pafre e coi vendin në katastrofë. E gjithë kjo periudhë 22 vjecare ka qënë një përpjekje për të dalë nga gropa e thellë ku kemi rënë, mirëpo nuk kemi mundur që të dalim prej aty. Kjo gropa e jonë, ky pus ku jemi kapur në cark e ka emrin tranzicion. Misioni i PD-së duhej të ishte dalja nga tranzicioni.

Mirëpo, edhe me ndihmën e pamohueshme të partive të tjera që dolën nga PPSH, PD ka dështuar në mënyrën më të përplotë në arritjen e këtij objektivi strategjik. Në të gjithë fushat ka bërë të kundërtën e asaj që duhej. Lista e zullumeve, të gjitha të qëllimta e të ndërgjegjshme është e frikshme. Atë e dinë të gjithë dhe nuk do rreshtoj argumentet këtu.

Por PD dhe kur themi PD tani themi Sali Berisha, është përgjegjëse pikërisht për cuarjen e shtetit shqiptar në ekstremet e mundshme të kriminalizimit, të degjenerimit të shkatërrimit të shtetit, të zhvlerësimit të idesë së kombit, të fragmentarizimit të shoqërisë dhe në shpërdorimin e pashembullt kund të vuajtjeve, mundit e sakrificave të emigrantëve shqiptarë. Të gjitha ato që duheshin shmangur ndodhën: lufta civile, shkatërrimi ekonomik, zvetënimi i pjesës së shëndoshë të shoqërisë, rrënimi i strukturës shtetërore, fragmentarizimi shoqëror, varfërimi dhe polarizimi ekstrem, dhe reduktimi i shtetit shqiptar në jofaktor në lidhje me ceshtjen kombëtare. Edhe më keq, në krye të shtetit janë bashkëfajtorët e PD-së dhe të Sali Berishës. PD është njëra këmbë e parisë së Tiranës dhe PS-LSI është tjera. Se truri është ai që ka qënë, dhe i bën këmbët të kërcejnë si do vetë.

Një Fillim i Ri?

Duke luajtur këtë farsën e zgjedhjeve brenda në PD Sali Berisha i dha vetes e mbështetësve të vet të Trustit të Gështenjave kohë të cmueshme me marrë frymë. Në krye të PD-së u zgjodh një njeri pa shtyllë kurrizore, vegla e Familjes, hetuesi i UCK-së, i akuzuari për vjedhjet massive në Rrugën e Kombit e shumë gjëra të tjera. Ky është një fillim i ri, por jo për shqiptarët. Në fakt, ky është një fillim i ri për familjen Berisha por jo për militantët e njerëzit që besuan tek ai ideal i fillimit të rrugës së PD-së. Saliu e din se në tre-katër muaj këta që do të drejtojnë shtetin do të diskreditohen. Nuk do të bien ministra nga hëna, dhe këta që jetojnë në Tiranë e kanë të gjithë një të shkuar politike. Nuk ka shans që këta të bëjnë qeveri pa 3-4 vetë tërësisht të korruptuar apo edhe sharlatanë të papërsëritshëm. Prandaj ai e mban hekurin në zjarr e cekanin gati. Si të hiqen nga puna këta 60000 vetë që vodhën me të e për të gjatë këtyre tetë viteve, ku do të shkojnë? Vetëm në rrugë për të protestuar. Kjo i duhet edhe Trustit të Gështenjave. Se aq arra ka thesi, po i mbushe xhepat ti, nuk i mbush dot pala tjetër.

Mirëpo, ky nuk është një fillim i ri për ata që janë militantë me shpirt. Këta janë një masë e konsiderueshme që tashma nuk dinë më se cka me besue. Këta kanë parë me sytë e tyre se sin ë emër të vjedhjes së shtetit u bënë krime e aleanca që habisin, u kthyen njerëz si qershitë e atij katundarit që shpiku parimin “e lagu-s’e lagu” edhe pse ishin të lagura e të shkelura nga të gjithë palët. Këta e kanë parë dhe e dinë se Sali Berisha, Lukl Bash e të gjithë të tjerët jkanë bërë krime pa numër. Këta duhet ose të pranojnë që nuk kanë shpirt, ose të pranojnë që Saliu i ka mashtruar dhe i mashtron.

Kjo nuk është një fillim i ri për kuadrot ‘besnike ‘ të PD-së që nuk lanë gjë pa bërë. Tani të gjithë shohin një mundësi të mbijetojnë duke i ikur Sali berishës e fshesës që po përgatit Lul Basha. Duke synuar të bëjë një parti me kuadro që kanë përvojë zyrtare, Berisha po kërkon të bëhet si ai lumi që nis me një rrëke në mal. Mirëpo, jo që PD-së nuk i vjen e nuk i vjen radha, Por si duken bathët nuk do të ketë opozitë që të ndryshojë lojën për nja 12 vjet. Kush do ta bëjë opozitën??? PD nuk ka as ideologji, as vlera, as moral, as strukturë të konsoliduar, as mundësi që të krijojë dicka të tillë. Në emër të ckaje do të mund të mobilizojë njerëzit Saliu? Halli i tij është që të mos humbë njerëzit.

Misioni i Ri?

Tashmë PD është një parti tërësisht e dështuar dhe ka dështuar sic thotë për dicka edhe kryetari i saj i vërtetë “në mënyrë të shkëlqyeshme”. Tani PD ka vetëm një mission, ruajtjen e Sali Berishës dhe të interesave të Trustit të Gështenjave të Tropojës. Mirëpo ky mission johistorik por i caktuar nga kryetari i saj i bjen krejtësisht ndesh interesave të shqiptarëve si komb. Në arritjen e këtij misioni, PD do të bëjë gjithcka mundet për të mbajtur peng opozitën. Misioni i saj tashmë është misioni i një partie oligarkike, thellësisht të kriminalizuar, të sunduar nga tropojanët, në fakt nga më të këqinjtë e Tropojës, vegël e Trustit të Gështenjave të Tropojës. Misioni I PD-së është që të përdorojë pa mëshirë shqiptarët për të ruajtur interesat e Trustit dhe të Familjes Berisha, sidomos interesat jetike që do të bëhen shpejt shumë të rrezikuara.

Ç’duhet bërë?

PD është një parti e diskredituar, e degjeneruar, e zvetënuar, një bandë politike që ka në krye një bandit politik e kriminel të pashembullt. PD është një strukturë tipike oligarkike, vegël e Trustit të Gështenjave, një makinë e verbër në duart e Sali Berishës. Me një fjalë, PD është si një bostan me të cilin kanë luajtur futboll dhe e kanë lënë të kalbet në mes të rrugës. Kur i afrohesh PD-së të zë lemeria nga ajo që të kalon ndërmend e nga krimet që janë kryer në emër të saj. PD dhe Sali Berisha janë si rojtarët tek Dera e Ferrit shqiptar. Këta e ndërtuan Ferrin dhe tani duan ta ruajnë për veten e tyre.

PD është e pariparueshme. Me kohë do të tkurret e do të tkurret deri sa të kthehet si partitë që kanë qënë një kohë të gjatë në pushtet në vendet e tjera. Ajo do të jetë një parti nostalgjikësh, të uriturish, njerëzish që për interesa nuk lanë gjë pa bërë, njerëz që “kanë hangër bukën” e Sali Berishës, dhe vegël e Trustit të krimit. Prandaj PD duhet të shmanget dhe të kthehet në një forcë e cila është më e shumta e anashkaluar dhe pa qënë e zonja që të mbajë peng interesat e popullit.

http://www.gazetatema.net/web/2013/07/27/misioni-i-partise-demokratike/

Gary Kokalari: Er nennt Salih Berisha: einen gnadenlosen, pathologischer Lügner!

Berisha Gaddafi

Berisha, 100 mal schlimmer als Gaddafi

Ein vollkommen verrottetes System, von kriminellen Clans, die Stroh dumm sind und extrem kriminell. Viel schlimmer, als jeder Mubarak, Saddam, oder gar ein Gaddafi, der dem Volk Kostenfreie Schulen und Krankenhäuser ermöglichte, wie Zinsfreie Existenz Gründungs Darlehen.

The new US Statedepartment Report:
US Statedepartment  2011 Human Rights Report  Albania (May 24, 2012)
Albanian a joking court and justiz system: �Many judges issue rulings that do not appear to have any basis in law or fact, leading some to believe that the only plausible explanation is corruption or political pressure.�

Die Kosovo Regierung verweigert sich jeder Wirtschaftlichen Strategie und Entwicklung – Null Zukunft!

 

Dei Kosovo Regierung verweigert sich jeder Wirtschaftlichen Entwicklung, oder Adminstrativen Organisation des Staates, wie Albanien. Deshalb geht auch Nichts mit der Liberalisierung vorwärts weil die Kosovo Regierung identisch ist mit einem kriminellen Enterprise, wobei die Mafia intelligent ist, aber sowas gibt es nicht im Kosovo und Albanien,was sich Politiker nennt. Die meisten haben nicht einmal eine richtige Schule besucht, weil man schon dazu zudumm war. Irgendetwas umsetzen und in Funktion zubringen, dazu ist man ganz einfach zu dumm und inkompetent.

 

Viele Kosovo Botschafter sind Millionäre, was normal ist, weil man für Alles privat kassiert, vor allem für die Vermittlung von Einladungen und Visa Garantien, oder eben Fälschungen.

Profi Kriminelle NGO’s, Pseudo Medien und blos, Migranten Vertreter sind Mitglied in den Schleuser Clubs, Linke und Grüne Partei Zirkel und Geschäftemacher treiben die Schleuser Mafia an und sind deren freiwillige Helfer, Profit Macher und auch Naivlinge der Peinlichkeit und Dummheit.

ZERI
People who leave Kosovo aiming to reach European countries do not want to get back and therefore they pay one-way tickets, Zeri writes. The trip starts in Pristina, continues in Belgrade and ends at the border with Hungari, the daily explains.

Publikuar: 15.07.2013 – 20:17

 

Azili rrezikon liberalizimin

Prishtinë, 15 korrik – Kosova rrezikon t’i vihen kushte shtesë për procesin e liberalizimit të vizave. Në vënien e këtyre kushteve ndikon numri i madh i qytetarëve që po kërkojnë azil në vendet evropiane. Kjo është afër të ndodhë, pasi muajve të fundit numri i azilkërkuesve nga Kosova është dhjetëfishuar. Dren Doli nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, konsideron se vënia e kritereve shtesë mund të ndodhë, pasi sipas tij, Kosova e ka të specifikuar migracionin në udhërrëfyesin për vizat, transmeton KTV. Se procesi i liberalizimit është dëmtuar, vlerëson anëtarja e Komisionit për integrime evropiane, Alma Lama. Mungesa e strategjive për zhvillim ekonomik, sipas Lamës, e bën Kosovën vend të pashpresë. Por, deputeti Ahmet Isufi fajëson qeverinë për gjendjen e krijuar. Ai thotë se qeveria duhet të angazhohet në përmirësimin e jetës së qytetarëve, derisa e vlerëson të pakuptimtë kërkesën e qeverisë që policia të parandalojë migrimin. Kosova është vendi i fundit në rajonin e Ballkanit, qytetarët e së cilës akoma detyrohen të pajisen më viza për të udhëtuar në zonën e Shengenit. http://www.kohaditore.com/?page=1,13,152403

 

Evo Morales und Hashim Thaci ein Vergleich

von Max Brym am 15.07.2013

Ministerpräsident Hashim Thaci, lässt sich in Kosova als erfolgreicher Politiker feiern. Dabei ist Kosova das ärmste Land in Europa. Knapp 18% der Bevölkerung Kosovas leben in extremer Armut von weniger als 1 Euro pro Tag. Rund 36% der Bevölkerung leben in Armut mit weniger als 2 Euro am Tag. Die Arbeitslosigkeit ist ein Massenphänomen. Es gibt in Kosova keinerlei Krankenversicherung. In den Betrieben, speziell in den bereits

Weiterlesen…

Dokumente > Andere

Massenabschiebung von Albanern – Rassismus in Ungarn meint die Website von Brym, wenn Kriminelle abgeschoben werden

von Deniz Faber am 14.07.2013

 Der ungarische Staat bereitet sich darauf vor unmittelbar 1.000 Albaner aus Kosova abzuschieben. Dies bestätigte ein Sprecher des ungarischen Innenministeriums in einem Interview mit dem kosovarischen Sender KTV. Die ersten abzuschiebenden tausend Asylbewerber und Emigranten sitzen bis dato in menschenunwürdigen Lagern

Weiterlesen…

Ex-Kosovo Diplomat, weist auf die Ermittlungen der Staatsanwalt hin, das viele Diplomaten eine aktive Rolle spielen, beim Dokumenten Fälschen und Schmuggeln aller ARt.

KOHA JONE
E Marte, 05 Qershor 2007

Bujar Muharremi denoncohet ne Prokurori

R. Caushaj
E Marte, 05 Qershor 2007

Ish-kryediplomati shqiptar ne Kosove, i shkarkuar disa dite me pare nga Ministria e Jashtme, denoncohet ne Prokurorine e Tiranes per abuzime dhe shperdorim detyre. Bujar Muharremi rrezikon te merret i pandehur, nese prokuroret e krimit ekonomiko-financiar ne organin e akuzes, do te vleresojne te ligjshme shkeljet e konstatuara nga auditi i Ministrise se Jashtme, gjate nje kontrolli te ushtruar ne zyren e Kosoves. Burime zyrtare thane per gazeten “Koha Jone”, se dje ne oret e mesdites eshte regjistruar dosja e derguar nga institucioni i diplomacise ne ngarkim te ish-perfaqesuesit shqiptar, Bujar Muharremi.

http://www.kohajone.com/artikull_print.php?idm=7507

Korrupsioni i lartë dhe pastrimi i parave mbajnë peng zhvillimin e Ballkanit Perëndimor

siehe auch der Justiz Aufbau der im Desaster endete.

Die Rückkehr Mafia der NGO’s im Balkan, hoch dotierte Inkompetenz der EU

6/18/2013

Im Lande der Null Justiz: der Mafiöse Justiz Aufbau der Deutschen IRZ-Stiftung – und der US und EU Justiz Missionen

 

Natasha Srdoc Issues Statement: Austria’s Complicity in Rampant Corruption

 

Natasha Srdoc, Co-Founder and Chairman, Adriatic Institute for Public Policy:

It is the position of the Adriatic Institute for Public Policy that Austria still remains an „oasis of corruption“.  Austria’s weak anti-corruption laws and the country’s political and business elite mired in rampant corruption continue to fuel the perilous The Balkan Route and its criminal operators.  Western countries with a strong rule of law must robustly address money laundry schemes operated by Austrian banks. Illegal funds in Austrian and Liechtenstein bank accounts belonging to Balkan politicians and criminal enterprises which have amassed significant illicit enrichment have to be repatriated for the benefit of the citizens and taxpayers in the Balkan region. The illegal funds kept in bank accounts of organized crime groups must be repatriated. We cannot efectively deal with the Balkan route, its criminal operators and the region’s tarnished politicians unless we hold to account Austria’s corrupt government oficials and politicians and their private partners in crime.

In light of these troubling issues which affect both Balkan and Western Europe’s citizens, we are reminded by Moises Naim’s timely analysis published by the Foreign Affairs magazine and The Carnegie Foundation titled “Mafia states” which says, “…fighting transnational crime must mean more than curbing the traffic of counterfeit goods, drugs, weapons, and people; it must also involve preventing and reversing the criminalization of governments.”

 

Further reading:

Foreign Affairs Magazine and Carnegie Endowment Highlight a Timely and Relevant Analysis: „Mafia States – Organized Crime Takes Office

Ballkani

Korrupsioni i lartë dhe pastrimi i parave mbajnë peng zhvillimin e Ballkanit Perëndimor

111,6 miliardë dollarë kanë dalë jashtë EJL nga aktivitetet kriminale dhe evasioni fiskal. Intervistë eksluzive e Deutsche -Welle me Natasha Srdoc, drejtore e Institutit të Adriatikut për politikat publike.

DW: Znj. Srdoc, si do ta përshkruani situatën në Europën Jug- Lindore lidhur me korrupsionin dhe pastrimin e parave, që kanë qënë në qëndër të një studimi të kohëve të fundit të Institutit të Adriatikut, që ju drejtoni?Ju lutem a mund të sillni fakte dhe shifra për DW?

Natasha Srdoc: Të gjitha vendet e Europës Jug- Lindore, pa asnjë përjashtim, vuajnë nga moszbatimi i ligjit, ndikim i konsiderueshëm i politikës mbi sistemin gjyqësor dhe nga mungesa e mekanizmave dhe institucioneve të pavarura për të luftuar nga brenda korrupsionin e shfrenuar. Politikanë, zyrtarë të qeverisë dhe partnerë të tyre në krim kanë grumbulluare shuma të mëdha parash dhe pasurish të paligjshme dhe kanë bllokuar zbatimin e ligjit, gjyqësorin e pavarur, mbrojtjen e të drejtave të pronës. Nuk ka një ndarje të qartë mes pushteteve: legjislativit, ekzekutivit dhe gjyqësorit. Sipas të dhënave të Global Financial Integrity, një organizatë kjo me seli në Washington DC, shumat financiare ilegale, që kanë dalë jashtë vendeve të rajonit të Europës- Juglindore, kanë shkaktuar “hemorragji” në pasuritë e këtyre vendeve dhe kanë varfëruar në mënyrë të konsiderueshme popujt e këtij rajoni. Sipas këtyre të dhënave 111, 6 miliardë dollarë kanë dalë jashtë vendeve të EJL, në harkun kohor 2001- 2010 përmes krimit, korrupsionit dhe evazionit fiskal. Në këtë shifër nuk përfshihen transaksionet e kryera në cash.

Në periudhën në fjalë nga Shqipëria kanë dalë 1, 3 miliardë dollarë që përbëjnë 10% të GDP

(Global Domestic Product ose Produktit të Brendshëm Bruto), B-H 8,3 miliardë dollarë që përbëjnë 46 % të GDP, Bullgaria 15,8 miliardë dollarë që përbëjnë 30% të GDP, Maqedonia 4,6 miliardë dollarë që përbëjnë 44% te GDP, Mali i Zi 6,2 miliardë dollarë që përbëjnë 138 % të GDP, Rumania 8,8 miliardë dollarë që përbëjnë 5 % të GDP, Kroacia 15,2 miliardë dollarë që përbëjnë 25% të GDP dhe së fundi Serbia me 51,4 miliardë dollarë që përbëjnë 112% të GDP. Paligjshmëria në Evropën Juglindore është përforcuar nga përdorim i Ballkanit si një rrugë famëkeqe prej grupeve transnacionale të krimit të organizuar për skllavëri njerëzore, trafikim organesh, armësh, narkotikësh, financim të terrorizmit. Këto vende, të zhytyra në korrupsion, kanë humbur deri më tani, kredibilitetin në raport me BE, per lufte efikase kunder krimit të organizuar. Psh, kriminelët që u arrestuan në Spanjë, në Shkurt 2012, kishin të gjithë pasaporta zyrtare kroate. Hetimet çuan direkt në Ministrinë e Brendshme të Kroacisë dhe nxorren ne drite një rekord shitjesh pasaportash ilegale, që në vitin 2006. Ky korrupsion ka trimëruar kriminelët e Ballkanit për të ngritur dhe drejtuar një ndërmarrje kriminale ndërkombëtare dhe rrjetin ballkanik të kokainës me destinacion vendet e BE.Asnjë zyrtar i lartë në Kroaci nuk doli para drejtesise.

DW: Çfarë mund të thoni për Shqipërinë? A është rritur apo ulur niveli i korrupsionit?

Natasha Srdoc: Indekse të ndryshme tregojnë që korrupsioni në Shqipëri është i lartë dhe mund të jetë në rritje. Në indeksin e Transparency International 2013, Shqipëria renditet në vendin e 31 ( 0 është vendi më i korruptuar dhe 100 ai që nuk ka fare korrupsioni). Megjithëse, Shqipëria ka një përmirësim të vogël në Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit që nga viti 2003, Indeksi i korrupsionit është përkeqësuar sërish këtë vit në krahasim me vitin e kaluar, 2012. Indeksi i Lirisë Ekonomike për vitin 2013, i botuar bashkerisht nga Transparency International me “The Wall Street Journal” dhe “Heritage Foundation” e klasifikon lirinë e Shqipërisë nga korrupsioni si kategori të „shtypur”. Sipas indeksit: „Në Shqipëri po vazhdon reforma e rëndësishme e sistemit ligjor, por gjykatat jane subjekte të presionit politik dhe korrupsionit. Shqipëria është një vend tranziti të madh për trafikimin e qenieve njerëzore, armëve ilegale dhe narkotikëve “

DW: Znj. Srdoc, cilët janë faktorët kryesorë që kanë gjeneruar një situatë të tillë në Ballkanin Perëndimor?

Logoja e Institutit të Adriatikut për politikat publike.

Natasha Srdoc: Ballkani Perëndimor nuk ka përfunduar tranzicionin nga komunizmi në ekonominë e tregut dhe qytetarët e tij jetojnë në një mjedis ku nuk zbatohet ligji. Fillimi i viteve 1990 shënoi largimin fillestar nga komunizmi, gje që u shoqërua me Luftërat në Ballkan dhe daljen e shteteve të pavarura. Tranzicioni i Ballkanit gjatë viteve 1990 solli dalje të paligjshme financiare masive nga rajoni, së pari përmes kontrabandës së armëve gjatë embargos së armëve të OKB-së, privatizimit të aseteve shtetërore përmes transaksioneve jo transparente, abuzimeve në pozicione zoteruese përmes ryshfeteve, shpërdorimit te detyrës publike duke zotëruar prokurimet publike – nga të cilat përfituan grupe të zgjedhura në kurriz të qytetarëve dhe taksapaguesve. Mekanizmat dhe metodat e daljeve të paligjshme financiare nga rajoni dhe pasurimi i paligjshëm u zhvilluan që nga fillim të viteve ’90. Rrjetet ilegale të shërbimeve sekrete, policisë, qeverisë dhe strukturave ushtarake të themeluara në vitet ’90, nuk u çmontuan kurrë. Daljet e paligjshme financiare dhe pastrimi i parave nga Kroacia dhe vende te tjera në rajon u bënë të mundura nga institucionet bankare në Austri dhe Liechtenstein, për të cilat duhet adresuar tek gjyqtarë dhe prokurorëve të huaj…….http://www.dw.de/korrupsioni-i-lart%C3%AB-dhe-pastrimi-i-parave-mbajn%C3%AB-peng-zhvillimin-e-ballkanit-per%C3%ABndimor/a-16946758?maca=alb-rss-alb-polbota-3238-rdf

Die “Österreichische Staatsdruckerei” (OeSD), und deren Bestechungs Geschäfte im Kosovo

Gausterer: MIA uns betrogen!  —– MIA = Kosovo Innenministerium!

Der Mafia Innenminister Bajram Rexhepi, steckt direkt dahinter, der den Diebstahl durch einen seiner engsten Mitarbeiter organisieren liess, wie die Presse am 16.11.2012 berichtet.

Dem Kosovo Innenminister Rexhepi, der gerade mit seinem Betrug an der Österreichischen Bundesdruckerei eine Legende wurde, hat man seinen Chrysler Jeep auf dem Park Platz des Innenministerium beschlagnahmt, weil er gestohlen war, was an Spartak Poci vor über 10 Jahren erinnert, als sein Mercedes beschlagnahmt wurde ebenfalls als Innenminister von Albanien in Griechenland.
Den Jeep hatte Bajram Rexhepi, von einem serbischen Kriminellen unter „Curri“ bekannt, geschenckt bekommen, aus dem Nord Kosovo- Mitovica. So berichtet es die Albanische Zeitung: Kosovo info

Kommentar: Warum General Direktor Gausterer, überhaupt im Verbrecher Staat Geschäfte machen wollte, wäre die nächste Frage, denn in Albanien selber, gehen etliche Internationale Geschäfte nun vor UN Abitrage Gerichte, praktisch auf Eine Firma hat diese Garantie sogar im Gesetz verankert, als ausländischer Investor. Selbst Weltbank Garantien, werden wohl fällig, weil sich Alles in Luft auflöst.

Fakt ist, wie die Medien am 9.11.2012 festhalten, das entgegen den Verträgen mit dem Ministerium, auf ein vollkommen anderes Konto gezahlt wurde, entgegen den Vereinbarungen auf eine der vielen Phantom Firmen im Kosovo. Damit haftet automatisch das Kosovo Innenminister und der Mafiöse Minister Bajram Rexhepi, was wieder mal die Kompetenz der Albaner Administration deutlich macht, welche im Bodenlosen Nichts ist, wie wikileaks und andere Quellen seit sehr vielen Jahren dokumentierten. Bist du Idiot, wird man Direktor und Minister, oder gar Universitäts Professor.

“Österreichische Staatsdruckerei” (OeSD), das die 1,4 Millionen Kosovo Pässe nicht bezahlt sind, aber der Mafia Innenminister  Bajram Rexhepi: sagt natürlich, das man es an Natali Velija (Natali Velija, zeigte den Ermittlern ein Dokument, das sie 10 % der Auftrags Summe für Bestechungs ausgeben darf), dessen Firma „Consulting EU“*** eine AG, überwiesen hat. So werden Schmiergelder verteilt und das ist in Albanien auch das System „Made in Austria“ und in Montenegro sowieso. Was sind das Verträge, das eine Consult Geld erhält von einer Regierung.siehe auch Lotterie Geschäfte in Albanien, DCM Chrom und die hohen Millionen Abschreibungen der Banken, mit den Betrugs Geschäften der Österreicher Firmen. Hype Alpe Adria ist nur ein kleines Rad, wenn man das System erkennt u.a. auch mit der Bestechungs Orgie, der Mafia geführten Österreichischen Lotterie Gesellschaft, welche sich eine Lizenz für geschenckte 3 Millionen € in Albanien kaufte.*** nun in einem weiterem Artikel ist  der General Direktor Reinhart Gausterer Österreichische Staats Druckerei, entsetzt, wenn er von solchen Zahlungen hört, denn Frau Natali Velija, dessen Firma „Consulting EU“, war nie berechtigt, noch deren Firma, eine Zahlung für die Österreichische Staats Druckerei entgegen zunehmen. Der Vertrag mit dem Innenministerium, wie mit dem Innenminister und bekannten Berufs Ganoven Bajram Rexhepi, erlaubt ebenso keinerlei Zahlung an Dritte. Der Österreichische Botschafter intervenierte bereits, weil der Innenminister Bajram Rexhepi, nur herum lügt. Jetzt müssen sich die ausl. Botschafter um die Bestechungs Geschäfte ihrer jeweiligen Firmen wieder kümmern.

„To me it is exerting violence by Kosovo police and EULEX it. To not want to talk about anything.
I consider the brutal behavior of the prosecutor who has made psychological pressure. „This was expressed through her ​​attorney, 38-year-old German origin Natali Velijaj arrested a day earlier for the acquisition of 1.4 million euros from the Ministry of Internal Affairs of Kosovo, made ​​available by the department for an Austrian company that produces biometric identity cards. German citizen was charged by prosecutors in Pristina for a number of offenses relating to corruption, fraud and theft. Together with two other persons were arrested Albanian origin, two brothers Betim and Noble Blakaj. Velijaj is visiting official from the German embassy in Pristina, according to which great pressure exerted on their citizen, has made it during the night to end up in the hospital. As confirmed on Vizion Plus spokesman legislative mission to the EU, Blerim Krasniqi, Natali Velijaj, has tended to deviate embezzled money, not paid to an account designated in the bank, causing problems between the winning firm and ministry of Interior of Kosovo.

Austriakët e dinë si borxhli MPB-në për 1.4 milionët e pasaportave

Publikuar: 07.11.2012 – 08:45

Prishtinë, 7 nëntor – Ndërmarrja austriake që i prodhon pasaportat e kosovarëve, “Österreichische Staatsdruckerei” (OeSD), nuk do të presë gjatë dhe, nëpërmjet gjyqit, do të përpiqet të nxjerrë borxhin që thotë se ia ka Ministria e Punëve të Brendshme (MPB). Pretendon në 1.4 milionë euro borxh.

MPB-ja ka insistuar ta ketë shlyer këtë obligim kontraktual. Zyrtarë të këtij institucioni kanë theksuar se pagesën e kanë bërë tek Natali Velija, firma e së cilës “Consulting EU Sh.p.”, sipas tyre, është përfaqësues i OeSD-së në Kosovë. Ministri Bajram Rexhepi ka thënë se pagesa është realizuar, bazuar në një aneks-marrëveshje.

Përfaqësuesit e OeSD-së deri më tani nuk janë deklaruar për këtë rast. Por i kanë dhënë fund heshtjes. Në një prononcim për “Kohën Ditore”, drejtori gjeneral i OeSD-së, Reinhart Gausterer, ka mohuar që dikush tjetër ka pasur autorizimin për të marrë këto mjete monetare.

http://kohaditore.com/?page=1,13,122125

Kosovo erhält Pässe aus Österreich

 

Von Reinhard Göweil

 

  • Staatsdruckerei zieht Großauftrag an Land.
  • Pristina.Die Österreichische Staatsdruckerei (ÖSD) hat am Freitag in Pristina einen Großauftrag an Land gezogen: Das heimische Sicherheitsdruck-Unternehmen wird in Europas jüngstem Staat das Reisepass-System aufbauen. Bei der Höhe des Auftrags soll es sich um einen niedrigen zweistelligen Millionenbetrag handeln.

 

„Wir werden nicht nur die Reisepässe für die Republik Kosovo drucken und ausstellen, sondern auch die Personalisierungs-Maschinen, und die gesamte Daten-Logistik dahinter“, freut sich ÖSD-Miteigentümer Robert Schächter. Generaldirektor Reinhard Gausterer konnte sich in der Endausscheidung gegen drei Konkurrenten aus Slowenien, Kroatien und Deutschland durchsetzen. Ab Oktober 2011 erhalten die zwei Millionen Kosovaren nun biometrische Pässe, die auch in der EU anerkannt sind. Gausterer: „Wie viele kosovarische Bürger außerhalb des Landes leben, aber Anspruch auf einen neuen Pass haben, wissen wir derzeit noch nicht.“ Die Staatsdruckerei, die auch heimische Pässe und Führerscheine druckt, ist mit dem Kosovo nun in 63 Ländern vertreten. 2010 machte das Unternehmen mit 180 Mitarbeitern einen Umsatz von 40 Millionen Euro….http://www.wienerzeitung.at/nachrichten/archiv/209984_Kosovo-erhaelt-Paesse-aus-Oesterreich.html

Der vernichtende EU Bericht über den Kosovo

iehe Spiegel Ausgabe 45 2012 aktuelle Ausgabe: “Im Griff der Kriminalität”

Spiegel 45 Kosovo

 Man muss schon viel kriminelle Energie aufbringen, ständig nur ein OK-Reportin zu produzieren, besser gesagt: gefälschte Berichte. siehe Joachim Rückers im Kosovo und Co..

 Mit Kriminellen und extrem dummen Leuten, kann man sowieso keinen Staat aufbauen, weil die Intelligenz längst weg ist.

Der europäische Rechnungshof hat der Kosovo-Mission der EU ein verheerendes Zeugnis ausgestellt. Die größte und teuerste zivile Krisenbekämpfungsmission in der EU-Geschichte, für die Brüssel in den letzten fünf Jahren insgesamt 614 Millionen Euro aufgewendet hat, sei nicht hinreichend effizient, schreiben die Prüfer. “Die Hilfe hat nur einen bescheidenen Beitrag zum Aufbau der Kosovo-Polizei geleistet, und im Kampf gegen das organisierte Verbrechen hat es kaum Fortschritte gegeben”, heißt es in dem Bericht (hier als PDF)………….

 

Die Rückkehr Mafia der NGO’s im Balkan, hoch dotierte Inkompetenz der EU 

 

Ilhami Gashi, aus einem der berüchigsten Verbrecher Clans im Balkan und in Europa, nun Sekretär im Innenministerium erzählt nun die Story, das die Überweisung auf ein fremdes Konto und Firma, mit Zustimmung geschah.

Publikuar: 10.11.2012 – 09:00
Prishtinë, 10 nëntor – “Koha Ditore” ka raportuar të premten se Ministria e Punëve të Brendshme pa kurrfarë autorizimi të shkruar ka devijuar adresën ku duheshin paguar paratë për pasaportat e prodhuara nga ndërmarrja austriake “Österreichische Staatsdruckerei” (OeSD) dhe Ilhami Gashi, sekretar i përgjithshëm i kësaj ministrie, ka thënë se këtë e dinte prej kohësh. Përkundër kësaj, Gashi nuk ka treguar gatishmëri për të marrë ndonjë masë kundrejt vartësve të tij.

Këtij zyrtari që bën administrimin dhe menaxhimin e gjithëmbarshëm të Ministrisë, nuk i është dukur lajm ajo çfarë ka raportuar gazeta. Prandaj, ka thënë se nuk ndikohet nga ajo që raportojnë mediet.

“Unë me gazeta nuk merrem. Merrem me argumente. Jemi institucione shtetërore dhe nuk marrim veprime në bazë të asaj që shkruajnë gazetat”, ka thënë Gashi, të premten, nëpërmjet telefonit. “Në gazetë kurrgjë nuk ka dalë, sepse të gjitha pagesat janë bërë me pëlqim”.

Më gjerësisht lexoni sot në “Koha Ditore”

http://kohaditore.com/?page=1,13,122582

Ein vollkommen unlogischer Vorgang, aber wenn man sich Straffrei fühlt, artet Alles in Betrug aus. Ohne Haupt Kriminelle im Innenministerium geht das Ganze nicht, weil es schon einen identischen Vorfall zuvor gab.

zoom +

Natali Velija

 

Arrested Natalije Velijaj, während des Interviews ohnmächtig

 

Selvije Bajrami 2012.12.11 22.31 CET

 

Share on FacebookShare on TwitterShare on emailShare on Jappy

 

(Complete) Inzwischen Verteidiger Natalijes, Rechtsanwalt Tome Gashi, hat der „Voice“ während des Verhörs in ihrem Haus gewarnt, „Natalia wurde ohnmächtig und bereits seinem Eingang UCC“.

***

Verdacht der Veruntreuung von einer Million € 400.000 wurden zur Zahlung von biometrischen Pässen der Bürger des Kosovo, am Abend heute Abend gewidmet, EULEX Polizei bosnischen deutscher Staatsbürger, Natalije Velijaj verhaftet,

Zeitung Quellen haben gezeigt, dass Velijaj derzeit von EULEX Ermittler über die Vorwürfe gegen sie untersucht.

In Bezug auf die Vorwürfe des Missbrauchs von Natalije Velijajt, berichtete die Zeitung am 1. November dieses Jahres.

(Text von Missbrauch Natalije Velijajt im Voice am 1. November 2012 veröffentlicht)

Eine Million 400,000 des Ministeriums für Innere Angelegenheiten, die österreichische Unternehmen das „Österreichische Staatsdruckerei“ (OSD), bezahlte sollte für die Produktion von Tausenden von kosovarischen Pässen werden „verdampft“. Während der zweiwöchentlich Forschung, „Voice“ hat gelernt, dass die Menge des Geldes wird in Pristina fehlen, und OSD Vertreter in Pristina, hat Natalije Velija, die das Geld erhalten haben, aus internen Abteilung ihnen nicht folgen welche vertritt die Gesellschaft.

Verlässliche Quellen der „Voice“ in MIA darauf hin, dass Deutschland hat Maßnahmen dank der Zusammenarbeit aufgenommen mit mehreren hochrangigen Beamten des MUP.

„Hier sind wir auch einige ältere unserem Dienst. Alles wird in Zusammenarbeit mit Frau Natalije Velija, die seit fast einem Monat ist nicht Vertreter der Firma OSD getan. Gemeinsam haben sie orchestriert alle diese Schläger, „sagte die Quelle.

Zeitung warteten etwa zwei Wochen offizielle Antwort des Generaldirektors des Unternehmens OSD, Reinhart Gausterer, über die Angelegenheit, aber er reagierte nicht, obwohl gelegentlich daran erinnert, dass in seiner offiziellen E-Mail-Fragen von „The Voice „.

Inzwischen, im Namen seiner Zeitung erhielt zwei E-Mails, International Sales Manager, Gerhard Wastl, die sich bis zum 5. November abwarten wollte, wenn nach ihm, zurück zu Direktor Gausterer arbeiten, da es derzeit in Österreich.

Aber hat die Tatsache, dass etwa eine halbe Million Euro nicht „erreichen“ der Gesellschaft, sondern in Kosovo entfremdet, der Minister für Innere Angelegenheiten, Bajram Rexhepi, die während eines Gesprächs bestätigt, dass dieses Problem hat, hat bestätigt, hatte mehrere Sitzungen als Führungskräfte des Unternehmens die „Österreichische Staatsdruckerei“, sowie österreichische Botschafter in Kosovo. „Es ist wahr, dass das Geld nicht erreicht wird, obwohl sie bewährte Unternehmen haben, die Zahlungen geleistet werden, wir durch CBK NLB Bank überprüft, werden sie weitergeleitet. Aber OSD Unternehmen hat einen Partner des eigenen ernannt, um Dienste entweder Abstand oder andere Leistungen, und ein Anhang der Vereinbarung haben das Geld berechtigt, über diese Vertreter in Österreich gehen. So viel Geld hat nicht deren Vertreter gefolgt „, sagte Rexhepi.

Er sagt, er wollte eine Untersuchung wegen „dampfenden“ Geld in Frage beginnen, aber wie er sagt, seit der „Österreichische Staatsdruckerei“ ist Koman eines ausländischen Staates, nicht kosovarischen Behörden nicht das Recht haben, eine Untersuchung, bis die Staats-und Regierungschefs zu initiieren selbst es ist dies nicht erforderlich.

Gefragt, was passieren würde, wenn in diesem Fall auch eine Innenministerium offiziell, Rexhepi sagt, dass die SDD nur fragen die Behörden des Kosovo, eine Untersuchung einzuleiten, wird es getan werden, während Täter würden Begegnung mit dem Gesetz, ob sie beschäftigt sind oder nicht MPB. Rexhepi sagt, dass es keine derartigen Probleme, wenn MIA hat überwiesene Geld OSD selbst, aber sie werden auf die Zeit, wenn ihre Vertreter bestellt Natalije Velija geboren, inzwischen leugnet die Möglichkeit, dass die Österreicher zurück gezahlt werden der Betrag in Frage.

Es verzögert bezahlt eine halbe Million Euro zu bekommen, hat die österreichischen Führungskräfte des Unternehmens zur „Aussetzung“ für eine Weile Herstellung von Pässen. Minister Rexhepi sagte, dass diese Situation bis er mit dem Direktor der Firma und dem österreichischen Botschafter, der, dass das Innenministerium seine Arbeit beendet hat, erklärte erfüllt dauerte. …..

http://www.zeri.info/artikulli/1/2/61768/arrestohet-natalije-velijaj-alivanoset-gjate-intervistimit/

Auf 4 Bankkonten von Staatsbeamten wurde die Gelder gezahlt, sagt die verhaftete Deutsche Natalije Velijaj, welche sich automatisch der Auslands Bestechung, Betrug, Unteschlagung als Rädelsfüherin auch nach Deutschen Recht Strafbar gemacht hat. Der Inhaber von Consult EU, hat den Löwen Anteil bekommen und weitere Personen wurden verhaftet.

Nga burime të gazetës “Express” mësohet se të arrestuarit janë dy vëllezër, Betim dhe Fisnik Blakaj nga Istogu.

http://shekulli.com.al/web/p.php?id=8249&kat=111

 

und

http://kohaditore.com/?page=1,13,123102 

Ein Schmieren Stück ohne Ende, auch um die Österreichische Entwicklungshilfe, wo die Beteiligten schon wegen Bestechung usw.. bekannt waren.

Staatsanwaltschaft behauptet, dass das Unternehmen im Namen von Noble Blakaj und Natali Velija der registriert ist für Wirtschaftskriminalität Einheit bekannt ist, wie es unter Untersuchung durch die Einheit wegen Betrugs im Zusammenhang mit Ausschreibungen gewesen und es ist auch der Polizei bekannt Besitz von Waffen, gefälschte Dokumente, Fälschung, Behinderung der Offiziere, Vertreibung, persönlichen Nutzen und Diebstahl.

Auch gegen Natali Velija die Staatsanwaltschaft darauf hin, dass am 7. Juni 2011 hat eine Anklage wegen Missbrauchs einer offiziellen Position in Bezug auf den Versuch, die Austrian Development Agency täuschen eingereicht. “Pristina Amtsgericht einen Haftbefehl für diesen Fall” hat die Staatsanwaltschaft informiert, Persoons.

http://www.zeri.info/artikulli/1/1/61945/velija-me-siguroni-jua-tregoj-emrat/

10 % waren für Bestechung gedacht! Das waren dann 80-250.000 € für mindestens 7 Personen

Gashi: Österreicher gaben Pässe Bestechungsgeld 10%

……..

http://www.kohaditore.com/?page=1,13,127199

Der Gangster Bajram Rexhepi, ist immer noch Innenminister im Kosovo

Immer noch Innenminister, aber ohne Bildung und Verstand, klammert man sich an den Posten, weil man ansonsten nicht einmal Ziegen hüten könnte, bei der Bildung. Und für das Geschäft, der ausländischen Gangster wie Frank Wisner, Lobbyisten und Wirtschafts Vereinen, wie Consults, sind solche Gestalten immer gut. Sraflos klaut man Millionen rund um die Österreichischen Pässe, welche vor lauter Bestechungsgeld und eine 10 % Beteiligung lieber schweigen. In Albanien, erhalten die Kosovo Gangster, Stapelweise neue Idenitäten, oder erkaufen sich Pässe, als angebliche Investoren im Geldwäsche Geschäft, rund um Drogen und Menschenhandel.

Das Ganze ist längst eine Pleite Veranstaltung der NATO und EU wie USA. Denn wie sollte das je funktionieren, mit primitiv Krimnellen Banden und Idioten, einen Staat aufzubauen?

Bajram Rexhepi

Die EU und der Kosovo: Profi Gangster Bajram Rexhepi, will seine Beute von 2 Millionen € behalten

Seit 2006 hat das Innenministerium den selben Treibstoff Lieferant, obwohl er entgegen dem Vertrag, überhöhte Rechnungen ausstellt und seit Jahren ermittelt wird.

Kritikohen Kontratat Milionëshe të Policisë me Hib Petrol-in

nga Njomza SalihiPrishtinëQershor 10, 201300:30

© Të drejtat autoriale

Policia e Kosovës ka të njëjtin kontraktor për furnizim me karburante që nga viti 2006 edhe pse prokuroria ngriti aktakuzë ndaj menaxherit të kontratave të “Hib Petrol” për shkelje ligjore në kontratën e vitit 2009. Zyra e Auditorit të Përgjithshëm tash gjeti parregullsi edhe në kryerjen e pagesave gjatë realizimit të kontratës së lidhur në vitin 2011.

Zyra e Auditorit të Përgjithshëm raportoi për parregullsi në kontratat e furnizimit me karburante që Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia e Kosovës lidhën me kompaninë “Hib Petrol” nga Ferizaj.

Auditorët në raportin për MPB-në të publikuar në qershor e që i referohet vitit 2012 klasifikoi gjetjet si “Anashkalim i kushteve të kontratës gjatë pagesës së shpenzimeve për karburante”.

Policia e Kosovës kishte shpenzuar gjatë vitit të kaluar karburante në vlerë prej 4 milionë e 11 mijë e 529 euro.

Auditorët raportojnë se kontrata e lidhur mes palëve parashihte që policia për çdo muaj nga data 1 deri më datën 5 t’i dorëzonte operatorit çmimin kushtues të derivateve të naftës të muajit paraprak.

“Anashkalim i kushteve të kontratës gjatë pagesës së shpenzimeve për karburante. Auditimi

“OE ka përllogaritur dhe ka kalkuluar vetë çmimin e berzës dhe në bazë të tij ka faturuar shpenzimet e karburanteve. PK ka bërë pagesën e faturave në kundërshtim me kushtet e kontratës, derisa procesi i certifikimit nuk ka kontestuar këto pagesa”, thuhet në raportin e auditimit.

Sipas auditorëve, ekzekutimi i pagesave në kundërshtim me kushtet e kontratës krijon mundësinë që të paguhen faturat me çmime më të larta sesa ato të kontraktuara dhe si rrjedhojë mund të ndikojnë në dëmtimin e buxhetit.

“Menaxhmenti duhet të sigurojë se funksioni i çertifikimit të pagesave do të verifikojë të gjitha kushtet e kontratës, dhe vetëm pas plotësimit të të gjitha kushteve ligjore pagesat do të certifikohen”, thuhet në rekomandimin e auditorëve për këtë rast.

Kujtim Bucaliu drejtor gjeneral në Hib Petrol mohon konstatimet e auditorëve.

“Unë nuk e di çfarë kanë shkruar ata (auditorët) në raport, por përllogaritja e çmimit bëhet nga Policia e Kosovës e asnjëherë nuk bëhet nga ne”, thotë Bucaliu.

Bucaliu thotë se kjo është kontrata e tretë që “Hib Petrol” ka lidhur me policinë.

“Unë nuk e di çfarë kanë shkruar ata (auditorët) në raport, por përllogaritja e çmimit bëhet nga Policia e Kosovës e asnjëherë nuk bëhet nga ne.Kujtim Bucaliu

Kompania, sipas tij, ishte kontraktuar më 2006 për një periudhë dyvjeçare.

Kontrata e dytë u lidh më 2009 dhe vazhdoi deri më 2011 ndërsa kontrata e fundit u lidh më 2011 dhe do të zgjasë 36 muaj deri më 2014.

Edhe zëdhënësi i Policisë Baki Kelani pohon se kompania private nuk ka bërë asnjëherë llogaritjen e çmimit të naftës.

“Kalkulimi i çmimit të berzës nuk bëhet nga operatori ekonomik, ose më mire të themi nuk merret për bazë çmimi i operatorit ekonomik, por nga komisioni për kalkulimin e çmimit të berzës i cili caktohet me vendim të ZKA (Drejtori i Shërbimeve Mbështesë, data 6 maj 2011). E në ketë komision janë caktuar tre zyrtarë”, thotë Kelani.

Zyra e Auditorit të Përgjithshëm në një përgjigje dhënë Gazets Jeta në Kosovë pohon se MBP-ja e Policia e Kosovës janë pajtuar zyrtarisht me të gjitha të gjeturat e prezantuara në raportin e auditimit.

“Gjatë auditimit ne kemi parë se policia e Kosovës, përkatësisht komisioni për kalkulimin e çmimit, nuk kishte qasje në Berzë dhe ka marrë për bazë çmimin e ofruar nga operatori ekonomik ‘Hib Petrol’. Kjo e gjetur e prezantuar në raport është e mbështetur edhe me dokumentet e ofruara nga vetë institucioni i audituar”, thotë Qëndresa Mulaj, zyrtare për

media

në Zyrën e Auditorit të Përgjithshëm.

Kontrata me MPB-në

ZAP po ashtu raportoi për parregullsi edhe në kontratën e lidhur në maj të vitit 2012 mes “Hib Petrol” e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Kontrata parashihte që kompania të dorëzojë një certifikatë të origjinës së furnizimeve.

Sipas raportit të auditivit, kodit doganor përcakton shpenzimet e transportit për një maune.

Kodi doganor parasheh që me rastin e importimit të mallrave nga Greqia, për një maune 30,000 litrash paguhen 1,000 euro shpenzime të transportit, ndërsa për një maune nga Shqipëria dhe Maqedonia për shpenzimet e transportit paguhen 500 euro.

“Testimet tona shpalosën se OE nuk kishte sjellë certifikatën e origjinës së furnizimeve me karburante. Auditimi

“Testimet tona shpalosën se OE nuk kishte sjellë certifikatën e origjinës së furnizimeve me karburante. Ai kishte faturuar duke kalkuluar shpenzimet e transportit në 0.0333 euro për litër, ose 1,000 euro për një maune. MPB nuk kishte marrë siguri të mjaftueshme se nga cili vend ishte origjina e furnizimeve me karburante”, thuhet në raport auditimi.

Ministria e Punëve të Brendshme nuk komentoi gjetjet e auditimit as për këtë rast e as për kontratën e kompanisë private me Policinë e Kosovës.

Bucaliu e vlerëson si të palogjikshme këtë gjetje të auditorëve.

“Nuk e di unë çfarë ka dashur me nxjerrë auditori me këtë. Ne në dosje të tenderit e kemi këtë obligim. Nuk mundemi me apliku pa e pas këtë certifikatë”, pohon Bucaliu.

“Oferta e tenderit nuk është valide nëse nuk e ke certifikatën e origjinës – ato shkojnë bashkë”, thotë ai.

Kontrata e dytë e HIB-it me policinë u pasua me aktakuzë

Zyra për

media

e prokurorisë së shtetit njoftoi më 30 nëntor të vitit të kaluar se Prokuroria e Qarkut ka ngritur aktakuzë ndaj Fatbardh Xhaferit menaxher i kontratave në kompaninë “Hib Petrol” për veprën penale “Mashtrimi në detyrë”.

Prokuroria e shtetit njoftoi se i pandehuri në vitin 2009 në tenderin “Furnizim me karburant” për Policinë e Kosovës kishte prezantuar ofertën e rreme me 0.00 fitim dhe kishte lidhur kontratë me të.

“Mirëpo, në bazë të çmimit të transportit mbi vlerën e tregut, në periudhën 07.04.2009-20.05.2010, ka realizuar përfitim material kundërligjor në shumë prej 153.917,41 eurosh në dëm të buxhetit të Policisë së Republikës së Kosovës”, thuhet në njoftimin e prokurorisë.

I akuzuari Xhaferi pohoi për Gazetën Jeta në Kosovë se Prokuroria nuk ka argumente se ka pasur shkelje ligjore në këtë rast dhe se ai do të dalë i pafajshëm.

Lidhur me të njëjtën kontratë, Prokuroria e Qarkut një vit më herët, më 25 tetor të vitit 2011, akuzoi Xhevahire Vatoci, zyrtare e prokurimit në Policinë e Kosovës, se si kryetare e komisionit për vlerësim ka shpërdorur pozitën zyrtare duke e dëmtuar buxhetin e policisë për 280 mijë e 370 euro.

Përveç kontratave me autoritete të sigurisë, kompania Hib Petrol ishte kritikuar nga auditorët edhe për kontratën që kishte lidhur me Postë-Telekomin e Kosovës në vitin 2009.

Gazeta Jeta në Kosovë raportoi në mars të vitit të kaluar se PTK-ja kishte humbur rreth 200 mijë euro pasi kompania që e ka furnizuar me derivate të naftës për dy vjet, Hib Petrol, nuk e ka llogaritur çmimin sipas kritereve të kontratës duke llogaritur koston e transportit pesë herë më shumë se sa që në fakt aplikohet nga Doganat e Kosovës.

 

http://gazetajnk.com/?cid=1,987,5763

Der Berufs Gangster und Betrüger: Frank Wisner, mischt überall mit und hat illegale Beratungs Verträge, von über 39.000 € pro Monat! Europa schweigt dazu, weil ja Steinmeier und Co. dafür auch auch in betrügerischer Weise, überteuerte Heckler & Koch Waffen verkauften durften und VW Polizei Fahrzeuge usw..

 Frank Wisner dhe Hashim Thaçi | Foto: Qeveria e Kosovës

aus der krimiinellen Idioten Abteilung des CIA und des US Department of State: Der primitve Gangster Frank Wisner unterhält sich mit dem Nichts verstehen Analaphabet und Kriminellen: Hashim Thaci. Seine Geschäfte mit Mubarak und die zertifikzierte gefälschte Bank Garantie, für eine der Luft Firmen des Rezart Taci um die Privatisierung des von AlbPetrol in Albanien, sind Welt Rekord der Dreistigkeit.

Dino Asanaj, Chef der Kosovo Privatisierungs Agentur AKP, wurde heute um 13 Uhr erstochen

Den Würgegriff der «Schock-Strategie» abwerfen: «Der Ausverkauf Europas muss gestoppt werden»

von Dieter Sprock
….

Zum kriminellen Privatisierungs Betrug, gehört vor allem die Gleichschaltung der Bildung, wobei man Mafiöse Zirkel bildet und über Stipendien nach Deutschland schleust, fast immer mit gefälschten Abschlüssen, denn die Tätigkeit u.a. bei der DAAD, sind extrem lukrative Posten für die Partei Buch Mafia, wo man Leute unterbringen kann, die zu dumm sind für Arbeit in Deutschland.

Und so sehen die Fakten dann aus, was man im Balkan sieht, wie die Bildung zerstört wird und wo Idioten heute sich Professoren nennen und Diplomanten wie in einem Witz erzählen, wie man in Caffee Häusern studiert hat.

Internationale Gleichschaltung der Bildung

Auch die Bildung liegt vielerorts darnieder. In den Schulen werden die Inhalte durch Kompetenzen ersetzt, um so eine künstliche «europäische Identität» heranzubilden. Pisa (OECD) und Bologna (EU) dienen als Werkzeuge für die Umsetzung: «Das System Pisa (Programme for International Student Assessment) hat seit 2000 mehrere regelrechte Schockwellen ausgelöst. Dies scheint System zu haben: Wo diese standardisierten Tests zur Anwendung gebracht werden, kommen häufig angebliche gravierende Mängel der Kenntnisse von Schülerinnen und Schülern zum Vorschein. Wie Naomi Klein in ihrem Buch ‹Die Schock-Strategie› herausgearbeitet hat, ebnen solche Schocks jeweils den Weg für tiefgreifende Umwälzungen mit weitreichenden Konsequenzen. So geschehen in der Folge von Pisa: Tausendfach wurde in den Medien die schlechte Nachricht wiederholt, unsere Kinder (und damit unser Schulsystem) hätten angeblich grundlegend versagt. Die Schockmeldung setzte die Verantwortlichen unter grossen Druck, sehr schnell etwas zu unternehmen. Entsprechend zeichneten sich die folgenden ‹Reformen› durch die ‹unbedachte und schnelle Übernahme fertiger Lösungskonzepte ohne ausreichende wissenschaftliche und öffentliche Debatte› (Langer, S. 61)3 aus. Doch woher kommt die Idee, unsere Schulen und Schulsysteme dem Wettbewerb auszusetzen, die so weitreichende Folgen für unsere Schüler und unser gewachsenes Schulsystem hat? Kurz zusammengefasst stammt sie aus den USA, die sie über die OECD in unsere Länder exportiert haben.» (Zeit-Fragen Nr. 25 vom 11.7.2012)

http://zeit-fragen.ch/index.php?id=1371


Jean Ziegler:
Zitat von dem UN Sonder Gesandten Jean Ziegler: Auslands Korruption und Bestechungs Firmen sind wie Terroristen zu behandeln und hier gehören die Richter auch noch dazu. zu Jean Ziegler mit TV usw..
UN-Experte Jean Ziegler: “Wirtschaftsdelikte wie Kriegsverbrechen verfolgen!”!
Diese Leute sind mit Kriegs Verbrechern und Terroristen gleich zusetzen und man kann einem promiinenten UN Experten nur zustimmen. aus BF

Rekord verdächtig sind ja Deutsche Professoren, wenn man im Handels Register als Haupt Geschäftsführer und Haupt Anteils Eigner auch noch der berüchtigen Organ Handels Klinik „Medicus“ auftrat, aber auf dem Niveau, laufen Deutsche Professoren, wenn über 100 Millionen ? gestohlen wurden, statt das man u.a. praktische Verwaltungs Leute entsendet hat.

Wie Journalisten, vor allem rund um die Koha Ditore, mit Ermordung bedroht werden, haben wir vor Jahren aufgezeigt.

“A free journalist in Kosovo is a dead journalist”

Die grösste Betrugs Universität Europas, wurde ebenso von einem Deutschen Politiker gegründet und praktisch immer mit Steuergeldern.

Warum verschweigt Spiegel-Online vom 10. Oktober 2011 die Hintergründe des FDP-Bundestagsabgeordneten Günther und einer rumänischen Privatuniversität?

Zitiert wird in dem Spiegel-Artikel der FDP-MdB Günther aus dem lauschigen sächsischen Plauen. Es geht um die seltsame rumänische Privatuniversität Spiru Haret die auch Professorentitel vergibt. Vergessen wird, dass Günther dort sogar einen Professorentitel erhalten hat.

Mehr?

Immer dabei: SPD

Auch die SPD-Abgeordnete Kastner wurde schon im Oktober 2009 von einem Bürger über Abgeordnetenwatch.de gefragt:

„Sehr geehrte Frau Dr. Kastner,

die rumänische Spiru Haret Universität ist in den letzten Wochen mit Billig-Diplomen, ich bezeichne es als Titelhandel, Nähe der Führungskräfte der Universität zum ehemaligen kommunistischen Diktator; Verweigerung von Abschlüssen durch das rumänische Bildungsministeriums …. in die Schlagzeilen gekommen.

Haben Sie und wenn ja, in welchen Maße, die geplante Ansiedlung der Universität in Berlin und Plauen unterstützt ? Haben Sie in der Sache mit Ihrem Bundestagskollegen und Prof. (der Spiru Haret) Joachim Günther (FDP) zusammengearbeit ?“

Eine Antwort hat er bis heute nicht erhalten!

Kooperationen mit Ausländern, sind für manche Professoren und Universitäten extrem lukrativ, weil man sich selbst hoch dotiert ins Ausland schickt. Stipendien verteilt und verkauft, ebenso Visas, was sowieso niemand kontrolliert. Alles ist vom Steuerzahlter finanziert, wo die Migrations Beauftragten, sowieso gegen Geld Geschäfts Visa ausstellen, im Mafiösen Schleuser Geschäft, wo der Grünen Migrations Beauftrage in Bochum, bis heute frei herum läuft. Zu den Genehmigugen rund um den Organ Handel an Deutsche Professoren!

Das steigert sich dann, in reine Mafia Universitäten, der primitivsten Art, wie der VITRINA Uni, die eine Deutsche domain hat, und wo der Eigentümer,Arben Frogu, den höchste rangigen Polizei Direktor: Arben Limaj hinrichtete in Tirana am: 25.2.2012! Alternativ, der Albanische Bildungs Minister: Myqerem Tafaj, der alle Universitäten und Schulen an Kriminelle verkaufte gegen Geld, mit entsprechenden Folgen. Im Jahr 1990 erhielt er ein einjähriges Stipendium von der Deutschen Stiftung für internationale Entwicklung (DSE), die ihm die Möglichkeit gab, seine Forschung in Deutschland zu vertiefen. Zwischen 1992 und 1995 absolvierte Myqerem Tafaj seine zweite Promotion an der Universität Hohenheim.

Ffroku mafia tirana

Grand Frroku, und Arben Frroku, eine bekannte kriminelle Familie, mit privater Mafia Uni in Tirana! Viele Universitäten haben keine Lizensen, man bezahlt Bestechungsgeld an die Polizei und Politiker.
Die vermuteten Attentäter, inzwischen in Saloniki verhaftet, auch wegen Drogen Schmuggel bekannt in Griechenland.

 

Interpol Haft Befehl, denn Kultur- Bildung- Sport und Drogen Handel, Geldwäsche und Mord, ist tradioneller Volks Sport.

Frroku Waffen

2 mal moderne Schnell Feuer Waffen mit Ziel Fernrohr. 1 mal AK-47, 1 mal Pistole mit Schall Dämpfer, Hand Granaten, Militär Sprengstoff – für die Hinrichtung von Universitäts Konkurrenten: Finanziert wird diese Art von Mafia Ausbildung von Deutschland, inklusive Stipendien und Geschäfts Visa. Das Waffen Arsenal des Arben Frroku, und seiner Drogen Bande, inzwischen beschlagnahmt! Sport Vereine, Drogen, Waffen, Geldwäsche, neue Identitäten – ebenso ein unendliche Geschichte. Arben Frroku, ist auch Präsident des Fussball Clubs Puke.

Markenzeichen eines der Albaner Mafia, hier auch als Uni Eigentümer, für die Geldwäsche: Luxus Jeep, verdunkelte Scheiben, welche seit 1998 in Albanien verboten sind.

Sekuestrohet telefoni i Arben FrrokutIn Wirklichkeit, sind Mark und Arben Frroku, 2 Kosovaren, welche Schein Flüchtlinge aus dem Kosovo waren und in Belgien vor 17 Jahren lebten und in Morde verwickelt sind, wo der erschossene Polizei Direktor Dritan Lamaj ermittelte. Die Bildungs Kanoven eben, welche in Albanien auftauchten und wie Lul Berisha (1994 erstmalig in Deutschland verhaftet, eine Legende des Verbrechens sind, rund um Geldwäsche, Drogen und Menschenhandel. Heissen beide in Wirklichkeit Liman Krasniqi und Azem Krasniqi? Identisch, mit dem Fussball Präsident von Paro Laci, der verhaftet wurde. Neue Identitäten erhält man gegen Geld bei der Albanischen Mafia Regierung, was kein Problem darstellt, wie diverse Hinrichtungen zeigen.Reine Gangster, welche auch eine illegale Lotterie Gesellschaft in Tirana betrieben, Geldwäsche ohne Ende, auch mit Jak Mark Jaku, Kokain und Cannabis wurden ebenso bei den Gangstern gefunden. Im Gebiete des Kommissariats 6, hatten die Gangster für 50 Millionen ? Vermögen, Immobilien und Firmen, darunter Lotto Gesellschaften, Caffes usw..Siehe die Mafia Universitäten, wo VITRINA Uni ganz oben stand.Arben Frogu, mit dem Polizei Gangstern Nikolin Bala, und Agron Kulici verbunden. Fotos tauchten auf!Auf jeden Fall, hatte er die Mafia Universität der Frrogu Familie: Vitrina (ebenso Edmond Vlashaj) geschlossen, nachdem dort die privaten Wächter, Leute zusammen schlugen – die sich beschwerten, das keine Vorlesungen stattfinden, aber Gelder für Alles erpresst wurde.Die hatten für Nichts eine Genehmigung, wie so Viele andere Unis auch nicht. Warum die Staatsanwalt, nicht solche Universitäten schliesst,auch ein Edi Rama nicht, wäre die nächste Frage, warum Kriminelle sowas eröffnen können! Direkte Schwer Verbrecher Banden aus Bajram Curri – Tropoje Nord Albanien, wo eine Kooperation mit dem Bürgermeister von Bajram Curri besteht, Banden mit Diplome aus zustatten.Universiteti Vitrina
Diploma që nuk njihen
1-Shkenca Politike
2-Marrëdhënie Ndërkombëtare
3-Menaxhim Turizmi
4-Menaxhim Biznesi
5-Drejtësi
6-Inxhinieri Informatike
7-Inxhinieri ElektronikeSiehe die Mafia Universitäten, wo VITRINA Uni ganz oben stand.Die Gangster Familie Frrogu, organisierte Demonstrationen mit den ein paar Pseudo Studenten und Gangster Nachwuchs, gegen den Polizei Direktor Dritan Lamaj.Aussage des damaligen Ministers Gashi: Es wurde nur eine Genehmigung für Herz- und Kreislauf Gefäss Operationen erteilt, nicht für Urologie oder Transplantationen, weil das per Verfassung verboten ist. 9.1.2008! Firmen Registrierung hier der Auszug aus dem Kosovo Handelsregister.Nr. 1: Prof. Ulrich Hake, als Fach Arzt Nr. 2: der berüchtigte Türkische Arzt Yusuf Sönmez, der auch als Professor aufgeführt ist.Medikus Ulrich Hake - Jusuf SonmezHandels Register Auszug:Aussage des damaligen Ministers Gashi: Es wurde nur eine Genehmigung für Herz- und Kreislauf Gefäss Operationen erteilt, nicht für Urologie oder Transplantationen, weil das per Verfassung verboten ist. 9.1.2008Medikus Ulrich Hake - Jusuf SonmezHandelsregister Auszug, rund um den Europa Rats Bericht: Organ Handel usw..Ein Mega Betrug, wo wir den Wichtigtuer Professor Michael Daxner erwähnen wollen, der die Kosovo Universitäten der Mafia übergab mit Null Bildung, als reines Geschäft, gegen Geld.Rund um die DAAD Abkommen , mit der Verbrecher Organisation des Georg Soros „Open Society“ vertraglich verbunden, laufen viele solche Professoeren herum, mit des Resultat wie bei der Justiz (über 1 Milliarden ?, in 22 Jahren): Null Funktion, Kriminelle verkaufen nur Urteile.Salih Bersiha?s University and education Mafia in Tirana, with Genc Pollo and Tonin Gjuraj
Der Betrug an Tausenden von Studenten mit ungültigen Diplomen, durch Betrugs Universitäten in Albanien Einige zogen die Reis Leine, so auch die Fach Hochschule in München, welche eine Kooperations ablehnten, nach einem von der KAS schlecht Vorbereiteten Meeting in Tirana, wo die Deutsche Botschafterin mit derart inkompetenten Gestalten auch ihre Zeit vertrödeln musste.Die Partnerschaft zwischen den Studentenwerken Siegen und Tirana/Albanien ist beendetNiemand braucht diese Abzock Partnerschaften, welche von kriminellen angeblichen Aufbau Gruppen Mit Partei Buch und GTZ Hintergrund organisiert werden um enorme Geldsummen in die eigenen Taschen ueber Spesen umzuleiten. Man kann mit sowas wunderbare Spesen organisieren und seine eigenen Urlaubs Reisen. Im Gegensatz zu der Begruendung der Uni Siegen, gibt es angesehene Leute an der Uni Tirana, welche in hohen Positionen wie auch u.a. Justiz Minister schon vor ueber 10 Jahren waren. Nur die Deutschen Ganoven der Botschaft und GTZ, haben keinen Zugang mehr zu angesehenen Leuten, weil niemand mit diesen kriminellen Aufbau Horden und Lobby DAW Kriminellen seine Zeit vergeuden will und man seit 1999 von diesen Deutschen Aufbau Banden, nur noch belaestigt wird.[7] http://www.sauerlandkurier.de/partnerschaft-beendet-siegerlandkurier_kat145_id73148.htmlEs gab ja schon die schlimmsten Urteil in Deutschland – Verhandlung-, wo sogar dann wie in Hamburg Spiegel Journalisten von der berüchtigten und immer selben Albaner Mafia und ihren Anwälten mit Ermordung gedroht wurde. siehe unten. Die Kosovaren, verbreiten auch mangels Bildung, gezielte Geschichts Fälschung, was durchaus im Balkan auch etwas normal ist. Nationale Parolen sind Standard:Und vom Hamburger Senat, Roland Schill und die Top Albanische Mafia, wie den Osmanis, oder Ilir Meta dort auf Meetings vor über 10 Jahren schreiben wir hier heute nicht in Details.Foto, mit Nazi Flagge, beim Einmarsch der Deutschen Bundeswehr, wo dann der Taxifahrer Joschka Fischer stolz war. Damals in 1999: ? Sieg Heil, Heil Hitler? wurde die Bundeswehr empfangen.Forschung | 03.12.2010
Wissenschaft im Dienste der Ideologie
Die Antike hält her für nationalistische Mythenbildung
Auch 20 Jahre nach der Wende halten sich in den albanischsprachigen Geisteswissenschaften alte ideologische Klischees hartnäckig. Historiker und Philologen verteidigen den Mythos der illyrischen Abstammung der Albaner.
?????????.
[4] D-WelleDie Weltbank stellt in einem Report, die mangelhafte Bildung der Albaner fest, mit entsprechenden Folgen für Investoren. Die Erfahrungen der Deutschen Investoren ist dramatisch, wie sich die Bildung verschlechtert hat, vor allem auch weil Albaner, Gelerntes schnell vergessen.01/12/2010TIRANA, Albania ? The low level of education in Albania is hindering economic growth, according to a new report by the World Bank, quoted by local media on Monday (November 30th). Albania has fewer educated employees compared to developed countries and countries in the region, the documentDie korrupte EBRD Mafia weitet ihre Geschäfte nun auch auf den Kosovo aus«Ich werde nie auf der Seite der Mächtigen sein!»Der Strategie-Experte Albert A. Stahel wird 70 Jahre alt
Gegen die korrupte Bildung wird demonstriert.

Plagjiatura është vepër penale, titujt shkencorë me para

Prishtinë, 15 prill – Në këtë kohë nuk është problem që një individ të pajiset me titull shkencor. Krejt kjo punë, sipas raportimeve të ktv-së, mund të kushtojë nga 100 deri 400 euro dhe secili blen diplomën e përgatitur nga dikush tjetër.

më shumë

Ushtarët e UÇK-së, akuza ndaj Lulzim Bashës dhe Argita Berishës

Ushtarët e UÇK-së, akuza ndaj Lulzim Bashës dhe Argita Berishës

Postuar më: 3 Qershor, 2013 tek Kopertina

gazeta dita cover

Pas arrestimit të 5 luftëtarëve të UÇK-së në Kosovë katër ditë më parë, disa ish-drejtues dhe luftëtarë të UÇK-së kanë nisur një grevë urie, për të kundërshtuar keto arrestime që sipas tyre janë flagrante. Por ajo ç’ka bie në sy është fakti se grevistët kanë drejtuar një kërkesë ndaj EULEX-it , ku dosjet e hartuara për shokët e tyre i quajnë shpifje dhe sajesa, ndërsa si autorë të këtyre dosjeve kanë përmendur ndër të tjerë dhe emrat e Lulzim Bashës dhe Argita Berishës. I kanë përmendur duke I quajtur kioslingë madje. Arrestimet në Kosovë të ish luftëtarëve të UÇK-së, kanë shkaktuar shumë polemika dhe reagime. Të arrestuar janë shtetasit Sami Lushtaku, Sahit Jashari, Jahir Demaku, Zeqir Demaku, Hysni Thaçi. Mediet kosovare bëjnë me dije se Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë dhe ndaj Sylejman Selimit, ambasador i Kosovës në Shqipëri, Fadil Demakut, deputet në Kuvendin e Kosovës nga radhët e PDK-së, Sami Lushtaku, kryetar i Komunës së Skenderajt, Shtilli -truproja i kryeministrit Hashim Thaçi, Sabit Gecit, Sahit Jasharit, Ismet Haxhës e disa të tjerëve. Arrestimet dhe akuzat e ngritura ndaj disa prej luftëtarëve më të spikatur të UÇK-së, kanë bërë që të nisë dhe greva e urisë e kolegëve të tyre, kjo grevë udhëhiqet nga Ibrahim kelmendi, i cili ka qenë dhe një ndër themeluesit e LPK-së, e cila është Lëvizja që më pas themeloi UÇK-në.

Deklarata

“Për shkak të burgosjes së mbrëmshme të ish-komandantëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës,

ambasadorit të Republikës së Kosovës në Shqipëri, z. Sylejman Selimi, kryetarit të komunës së Skënderajt, z. Sami Lushtaku dhe të tjerëve  vendosëm të hymë në grevë të urisë për të shpreh protestën tonë kundër kësaj padrejtësie flagrante.

Burgosja e ish-komandantëve është edhe një tentim për të kompromentuar Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës dhe luftën e saj çlirimtare. Kot përpiqen demagogët për të mashtruar qytetarët me shpjegime se këto raste janë individuale…”, kanë deklaruar grevistët. Më pas, ata janë shprehur se akuzat janë jo vetëm të montuara por kanë ofruar dhe emrat e hartuesve të tyre, mes të cilëve spikat emri i Lulzim Bashës dhe i Argita Berishës.

“Duke mos u zgjatur me arsyetime të përcaktimeve shoviniste e hakmarrëse të prokurorit Salustro, kërkojmë që EULEX-i të ta largoi atë nga EULEX, sepse ai tashmë e ka komprometuar rëndë misionin e EULEX-it. Ka kohë që përflitet se serbofili Salustro sikur përzgjedh vetëm lëndët kundër ish-komandantëve të UÇK-së, që i kanë përgatitur organet neofashiste të Serbisë, me sajesa edhe të kuislingëve të tyre shqiptarë, gjoja si ekspertë, siç ishin Fadil Syleviqi, Lulzim Basha, Argita Berisha- Malltezi etj. Por kjo nuk arsyeton që vetëm atyre lëndëve t’u jepet prioritet”, shkruhet në deklaratën e grevistëve.

 

Deklarata e plotë e grevistëve

 (Prishtinë, 01.06.2013) Për shkak të burgosjes së mbrëmshme të ish-komandantëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Ambasadorit të Republikës së Kosovës në Shqipëri, z. Sylejman Selimi, Kryetarit të Komunës së Skenderajt, z. Sami Lushtaku dhe të tjerëve, vendosëm të hymë në grevë të urisë për të shpreh protestën tonë kundër kësaj padrejtësie flagrante. Burgosja e ish-komandantëve është edhe një tentim për të kompromentuar Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës dhe Luftën e saj çlirimtare.

Kot përpiqen demagogët për të mashtruar qytetarët me shpjegime se këto raste janë individuale… Për këdo që kupton funksionimin e sistemit të drejtësisë, e dinë se rastet që hetohen e shqyrtohen kanë një si prioritet. Prokurori i EULEX-it, Z. Salustro, po dëshmohet se po sundohet nga paragjykimet shoviniste ndaj shqiptarëve, respektivisht ai është i përcaktuar për hakmarrje kundër Luftës sonë çlirimtare; deri tani nuk kemi dëgjuar që ai të ketë bërë qoftë edhe një padi kundër kriminelëve serbë, që kanë vrarë mbi 10 mijë shqiptarë, që kanë përdhunuar mbi 20 mijë femra shqiptare, që kanë djegur mbi 100 mijë shtëpi në Kosovë… Duke mos u zgjatur me arsyetime të përcaktimeve shoviniste e hakmarrëse të prokurorit Salustro, kërkojmë që EULEX të ta largoi ate nga EULEX, sepse ai tashmë e ka komprometuar rëndë misionin e EULEX-it.

Ka kohë që përflitet se serbofili Salustro sikur përzgjedh vetëm lëndët kundër ishkomandantëve të UÇK-së, që i kanë përgatitur organet neofashiste të Serbisë, mesajesa edhe të kuislingëve të tyre  shqiptarë, gjoja si ekspertë, siç ishin Fadil Syleviqi, Lulzim Basha, Argita Berisha- Malltezi etj. Por kjo nuk arsyeton që vetëm atyre lëndëve t’u jepet prioritet.

Nga Qeveria e Kosovës kërkojmë që urgjentisht të kërkojë nga Brukseli që të shqyrtojë profesionalizmin e prokurorit Salustro dhe ta suspendoi nga EULEX-i. Tashmë janë bërë bajat prononcimet se gjyqësia është e pavarur dhe politika nuk duhet të përzihet. Fatkeqësisht ka shumë raste, jo vetëm në Kosovë, kur në institucionet e drejtësisë depërtojnë edhe hetues, prokurorë e gjyqtarë jo profesionalist, shovinistë, racistë, të korruptuar, prandaj ndaj të tilla rasteve kudo reagohet. Urojmë që EULEX të angazhohet menjëherë për rikthim të reputacionit, që të mos i zhgënjejë dhe të mos i provokoj edhe më shumë qytetarët e Kosovës. Nga EULEX-i mirëpresim që të angazhohet drejtësisht, ndershmërisht dhe energjikisht, për të luftuar krimin e organizuar dhe korrupsionin në Kosovë, gjithsesi edhe krimet e Luftës, por jo vetëm krimet e dyshuara e të montuara (edhe me dëshmitarë të përgatitur) të shqiptarëve. Si ish-pjesëtarë të UÇK-së, shpresojmë të mirëkuptohemi për formën që kemi zgjedh për të demonstruar hidhërimin tonë kundër angazhimeve tendencioze e hakmarrëse të prokurorit Salustro për të kompromentuar Luftën tonë të drejtë çlirimtare. Urojmë që edhe ish kuislingët shqipfolës të neofashizmit serbomash të mos bëhen tifozë të kësaj gjuetie të orkestruar kundër ish-UÇK-së…

http://gazetadita.al/03-qershor-2013/

Der Auftrags Killer Sylejman Selimi, wird wegen Kriegs Verbrechen von der EULEX angeklagt: ebenso Sami Lushtaku verhaftet
update 28.5.

 

Die Verbrecher Organisation UCK, demonstriert natuerlich gegen diese Verhaftungen


Auftrags Killer Sylejman Selimi und heute Kommandat der Kosovo Security Forces (KSF)?

 

Sylejman Selimi të hënën në krye të FSK-së?

Deutschland ist immer dabei:

selimi
Sylejman Selimi

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/1/15/FSK-Wappen.png/180px-FSK-Wappen.png

Kosovo Protection Corps (KPC) wird zur Kosovo Security Force (KPS)

von Dirk ~ 15. Januar 2009. Zu lesen unter: AuslandseinsätzeKFORNATO-MissionenDie von der NATO ausgebildete und auch mit deutschen Finanzmitteln ausgestattete multi-ethnische Kosovo Security Force (KSF) wird am 20. Januar die bisherigen kosovarischen Einheiten derKosovo Protection Corps ablösen, das teilte NATO-Sprecher James Appathurai gestern in Brüssel mit. Die KSF sei leicht bewaffnet und solle Aufgaben wie Zivilschutz, Krisenreaktion und Bombenentschärfung übernehmen.
Im Kosovo soll die neu benannte und neu strukturierte und von NATO-Truppen ausgebildete multi-ethnische Sicherheitstruppe nach Angaben der NATO am 21. Januar die bisherigen kosovarischen KPF-Einheiten ablösen.

Soldaten Glück

Ministerin Citaku sagt: es kann keine Visa Liberalisierung geben, weil der Kosovo wie ein Taliban Staat ist. Vlora Çitaku[a] is a Kosovar politician, who is Minister for European Integration of the Republic of Kosovo[

Das ihre Brüder, ohne Qualifikation ebenso im Ministerium arbeiten, praktisch Alle dort keine Bildung haben, obwohl Vlora Citaku, sich rühmt, die meisten Diplomierten im Ministerium zuhaben, darüber wird geschwiegen. Wie bei Albanern üblich ist die Adminstration eine Art Ziegenhirten, welche sich einen Anzug anzogen, aber Nichts verstehen, was sie lesen. Man nennt es “functional illiterate„, also dümmer wie Analphabeten.

Çitaku: S’na duhet liberalizmi në një shtet talibanesk!

Vlora Çitaku.jpg

 

Publikuar: 07.06.2013 – 13:47Prishtinë, 7 qershor –  Ministrja Vlora Çitaku i është kundërpërgjigjur hoxhë Shefqet Krasniqit, i cili i ka sugjeruar asaj që të merret me punët e saj e jo më hoxhallarët.

Deklaratat e Krasniqit vijnë pasi që Çitaku kundërshtoi fort deklaratat e hoxhë Irfan Salihut në lidhje me “moralin” e femrave shqiptare.

Ministrja e Integrimeve Europiane tha se do të merret me punët e saj, por i kujtoi Krasniqit se liberalizimi s’ka asnjë kuptim nëse vendi shndërrohet në një “shtet talibenesk”.

“Pikë së pari, agjenda Europiane dhe konteksti kulturor e politik nuk janë kontekste të shkëputura, por ndërveprojnë njëra me tjetrën. As njëra e as tjetra nuk mund të përmbushen/ndërtohen/shkatërrohen vetëm nga një individ! E dyta, ata që më thonë merru me viza e këqyri punët tua u them: Po, me viza po merrem dhe do të merrem. Po asgjë nuk na duhen vizat në një shtet talibanesk! Dhe mos më thoni tani ju luftojeni krimin e korrupsionin se ato janë rreziku i vërtetë, sepse pajtohem plotësisht! Po prania e korrupsionit nuk e amniston fundamentalizmin! Unë kam me i luftu të dyjat!”, ka shkruar Çitaku në rrjetin sociali, Facebook.

Hoxhë Shefqet Krasniqi, mbrëmë në emisionin “Rruga e ndriçuar” ka folur lidhur me ligjëratën e hoxhë Irfan Salihut, transmetuan mediet.

“Personi i parë që ka reaguar lidhur me ligjëratën e hoxhë Irfanit, është ministresha e cila kurrë asgjë s’ka bërë për Ministrinë e vet. Hiç hiç kurrë”, është shprehur Krasniqi, duke iu referuar reagimit të ministres së Integrimeve Evropiane, Vlora Çitakut.

“Edhe 1 muaj bëhet liberalizimi i vizave, edhe 2 muaj,  edhe 1 vit. Jo zonjë liberalizimi i vizave për ty ndoshta është bërë, por për ne jo”, është shprehur ai.

“Zojë më mirë këqyri punët e tua”,  i është drejtuar Krasniqi ministres Çitaku. Ndërsa sa i përket reagimit të djeshëm të tri deputeteve, Alma Lama, Teuta Sahatçija dhe Blerta Deliu, Krasniqi, siç raporton infoglobi, është shprehur se ishin këto deputete ato që dy vjet më parë “na e nxinë Bajramin”. “Ju me dorën tuaj votuat kundër mbulesave, na e keni nxirë Bajramin. Mos mendoni se ne harrojmë, Jo, jo zonja nuk harrojmë” është shprehur ai.  http://www.kohaditore.com/?page=1,13,148304

 

 

 

Das Denkmal des Gangster Adem Jashari in Durres, landete auf dem Müll

update: 1.6.2013

 Sahit Jashari
Sahit Jashari, Vorsitzender der UCK Märtyrer Verbandes, Familien Mitglied der Jashari, wurde ebenso wegen Kriegs Verbrechen von der EULEX verhaftet. siehe die EULEX Operation

Der Auftrags Killer Sylejman Selimi, wird wegen Kriegs Verbrechen von der EULEX angeklagt: ebenso Sami Lushtaku verhaftet

EULEX confirms arrests of former KLA members (dailies)

Kosovo Police and EULEX Police arrested on Friday evening seven former members of the Kosovo Liberation Army on the suspicion they have committed war crimes. The suspects were in house arrest since May 25, and following a complaint by EULEX special prosecutor Maurizio Salustro, the Appellate Court announced the suspects have to placed in detention. The EU rule-of-law mission (EULEX) confirmed the arrests. The defence meanwhile said the court’s decision was unrighteous and said it would file a complaint with the Supreme Court of Kosovo. The suspects, known also as the Drenica Group, include former KLA General Staff chief and current ambassador to Albania Sylejman Selimi, former KLA Drenica Zone commander and current Skenderaj mayor Sami Lushtaku, and other former KLA members, Sahit Jashari, Jahir and Zeqir Demaku, Hysni Thaçi and Avni Zabeli. A defence attorney said the detention measure will expire on June 24.

KLA War Veterans to meet today (indeksonline.net)

“The arrest of former KLA Drenica Zone commanders last night without any prior notification, even for their defence attorneys, is the latest serious violation by EULEX in Kosovo,” said Xhavit Jashari, chairman of the Association of Families of KLA Martyrs.

Jashari said the KLA War Veterans would meet on Saturday to discuss the next steps after Friday’s arrests. “The situation is very tense and citizens, veterans, families of martyrs and war invalids are extremely upset with the latest actions by EULEX… We will try to keep the situation under control but it is going to be very difficult,” he added.

Jashari said “this was high time for state leaders to come to their senses as arrests of the former KLA leadership is aimed at criminalizing the pure war of the KLA”.

In Durres finanzierte die Kosovo Mafia, eine Bueste als Ehren Denkmal fuer den Terroristen und Gangster Adem Jashahi in 2012. Nach kurzer Zeit war das Denkmal schon beschaedigt in der Naehe des Bahnhofes. Nun wurde die Bueste auf den Muell geworfen, wo sie hingehoert, denn die UCK – KLA Terroristen, haben viele Leute in Durres ermordet, Tausend Hektar Land gestohlen in Plepa vor allem und Golem und die Verbrecher Familie des Skender Kapiti ermordete noch in 2009 mit Gani Kapiti und dem aeltesten Drencie Verbrecher Bau harmlose und unbewaffnete Dritt Gangster.

Adem Jashari, legendaerer billig  Verbrecher ohne Schul Bildung im Kosovo


Der primitiv Verbrecher Skender Kapiti und bekannter Moerder in Durres

Hintergründe zu den Mord- und Drogen Clans Kapiti aus dem Kosovo, der eine wichtige Rolle auch bei der Verbrecher Organisation UCK spielt.!

Adem Jashari, hiqet busti nga sheshi, hidhet në plehra
Nga: FATMIRA NIKOLLI
 Adem Jashari, hiqet busti nga sheshi, hidhet në plehra
TIRANE – Busti i Adem Jasharit, që deri në muajin nëntor 2012 gjendej në një shesh të vogël në Rrugën e Durrësit, pranë bllokut të ambasadave, pas heqjes prej aty, është hedhur në plehra. „Gazeta Shqiptare“ boton sot fotografitë që hedhin dritë mbi turpin e madh. Është e disata herë që busti i komandantit legjendar të UÇK-së përdhoset në Tiranë, por kësaj radhe, ai është hedhur si një gjë e pavlerë në mbeturina, fill pas Galerisë Kombëtare të Arteve. Mundej të ishte lënë në ‚këmbë‘ si shumë objekte pranë saj në bronz apo në materiale të tjera, por jo. Ai është i shtrirë në mes qeseve e kartonëve, përkarshi rezidencës së Familjes Mbretërore. A sillemi ne kështu me heronjtë? Jeta e një heroi vijon edhe pas vdekjes, e me të edhe respekti!
Sigurisht, justifikime se pse nuk gjendet në një muze, në një galeri, në një shesh të cilitdo qyteti mund të ketë pafund: Nuk ka vend. Por asgjë, asgjë nuk e justifikon hedhjen e tij në plehra, pas një institucioni kombëtar, në mes të qytetit, në fakt, në mes të kryeqytetit. A është kjo neglizhencë? Urojmë që po. Busti në fjalë, që paraqet vetëm kokën e heroit, e komandantit legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës që ka luftuar për flamurin kuqezi, nuk duhej kurrsesi të lihej aty ku është sot. Edhe pse është prej ‚guri‘, ai gjithsesi simbolizon njeriun që bëri një sakrificë të madhe për atdheun, për atë atdhe, për atë mëmëdhe, për atë flamur që valëvitet mbi institucione që e fyejnë. Asnjë muze, galeri apo institucion në Tiranë e jashtë saj, nuk e pat një metër vend për të? A nuk pat një strehë ku busti të prehet?
Më herët…
Nuk është hera e parë që ky bust përdhoset. Gjatë atyre pak viteve që qëndroi në hyrje të bllokut të ambasadave, ai është dëmtuar disa herë. Përpos shkronjave të emrit, që herë binin vetë e herë-herë njerëz të paidentifikuar i hiqnin, nuk kanë qenë të pakta rastet kur binin edhe pllakat e strukturës mbajtëse. E ndërsa gurët dhe pllakat i dëmtoheshin, nuk mungonte ngjyrosja në modele të ndryshme dhe grafite, edhe pse ai shihej çdo ditë nga kalimtarët e rastit, por edhe diplomatët e huaj, që kryesisht gjenden pranë asaj lagjeje, për shkak se pak metra më tutje qe numri më i madh i përfaqësive diplomatike ndërkombëtare. Por, këto u duk se morën fund, kur në nëntor të vitit që shkoi, në kuadër të festimeve të 100-vjetorit të Pavarësisë, në të njëjtin shesh u vu një shtatore e re që mban firmën e Muntaz Dhramit. Në ceremoninë e përurimit morën pjesë udhëheqës të lartë nga Shqipëria e Kosova, që e ngritën në qiell figurën e Adem Jasharit. E me sa duket, ndërsa politika ngriti në qiell emrin e figurën e tij, dikush (që jazëk i qoftë) e uli në tokë, po më shumë se ç’duhet bustin e vjetër të tij, që megjithëse i vjetër, mbetet sërish busti i Ademit. Fasada dukej shkëlqyese, e megjithatë ë vërteta fshihet gjithnjë pas perdes!(er.nu/Gazeta Shqiptare/BalkanWeb)

Vollbild anzeigen

Mumpitz Feiern am Denkmal des billig Banditen

5/20/2009

Kosovo Gangster Gruppen schiessen wieder mal ihre selbst ernannten Grundstücke Rechte aus

DRENCIA Mafia Hotel Durres

Diesmal mordet erneut direkt der hoch kriminelle Gani Kapiti Clan herum, der direkt zu den Todes Schwadronen von Hashim Thaci gehört und schon viele Leute auf dem Gewissen hat vor allem in 1998! Der US – Albanische Mafia Clan Kapiti, war einer der wichtigsten Organisatoren von Morden und jeder Art von Schmuggel auch im Raum Durres und zugleich Financier der Hashim Thaci Verbrecher Banden. Steht schon 1998 in AA und BND Berichten im übrigen, sowie in Reports des Mi6!

Todes Bar: Drenica Durres
Drehscheibe der Kosovaren Verbrecher in Durres, war schon vor über 10 Jahren die Bar “DRENCIA“, wo die Kosovo Gangster aus dem Hause von Hashim Thaci munter weiter morden!

Kapiti Clan
Links der Mörder Gani Kapiti! Hier der Kapiti (Hashim Thaci) Verbrecher Clan direkt vor der BAR-Hotel DRENICA südlich Durres und damit man das illegale Gebäude nicht abreisst, hat man ein UCK Denkmal errichtet.

Visar Ymeri- „Kosova bekommt die teuerste Autobahn in der Region“

von Max Brym am 16.05.2013

Vollbild anzeigenAm 13. Mai fand eine sehr interessante Fernsehdebatte in der Sendung Plus bei KTV in Kosovo statt. An der Debatte nahmen neben dem Minister für Infrastruktur Fehmi Mujota , Visar Ymeri Fraktionsvorsitzender der „ Bewegung für Selbstbestimmung“ ( VV) im Parlament, sowie Hashim Deshishku, teil. Die Debatte brachte einige erstaunliche Dinge zutage. Die Gemeinde Skënderaj in der die Koryphäe der Wissenschaft, Sami Lushtaku Bürgermeister ist, bekam von

Foto Visar Ymeri
Teilen

Weiterlesen…

Nur billige Banditen und Terroristen, welche nicht einmal einen Job bekommen wuerden fuer die Wartung einer Toilette.
Die AKP- verkaufte 26 Hektar Grund für nur 5.000 Euro

von Genc Mustafa am 15.05.2013

Vollbild anzeigenDer Vorsitzender der Agentur für Privatisierung ( AKP) in Kosovo Blerim Rexha, muss sich mit Widersachern in dieser negativen Vereinigung auseinandersetzen. Der Vertreter der US-Botschaft in dieser Institution ist zurückgetreten. .Der Vertreter der US-Botschaft in der AKP beschuldigte den Präsidenten des Verwaltungsrates, Blerim Rexha, „ dass dieser die Privatisierung behindere“. Sofort forderte der Multimillionär und stellvertretende Ministerpräsident Pacolli,
Teilen

Weiterlesen…

Typische Jung Gangster: Blerim Rexha, die oft schlimmer sind die alten Gangster und praktisch immer noch korrupter

Die Scharping Lügen, erklärt der Deutsche Polizist: Henning

Der Auftrags Killer Sylejman Selimi, wird wegen Kriegs Verbrechen von der EULEX angeklagt: ebenso Sami Lushtaku verhaftet

update 28.5.

Die Verbrecher Organisation UCK, demonstriert natuerlich gegen diese Verhaftungen

Heute ist der billige Pyschopat bei Salih Berisha: Kosovo Botschafter, und dies obwohl keine Bestaetigung hierfuer von der Kosovo Praesidentin je geschah. Man ernennt sich selbst zum Botschafter, um seinen Reichtum in Albanien rund um kriminelle Netzwerke und Terroristen Umtriebe zu verwalten.

Sylejman Selimi e pesë të tjerë sot para gjyqit

, 24.05.2013 – 08:35

Ambasadori i Kosovës në Shqipëri, Sylejman Selimi është…

23 May 13
Kosovo Mayor Arrested For Alleged War Crimes

Police have detained the mayor of Skenderaj/Srbice, Sami Lushtaku, and four other suspects for alleged war crimes against civilian prisoners during the 1999 conflict.

Edona Peci
BIRN

Pristina

Officers from the EU rule-of-law mission EULEX and Kosovo police arrested the five men on Thursday on suspicion of abusing civilian prisoners held at a Kosovo Liberation Army, KLA detention centre during wartime.

“The five individuals are being investigated for war crimes against the civilian population in the form of the violation of the bodily integrity and health of civilians held in a KLA detention centre located in Likovc/Likovac (Skenderaj/Srbica municipality),” said a statement from EULEX.

“One of the individuals is also being investigated for a war crime in the form of the killing of one civilian,” the statement said.

Lushtaku’s lawyer Arianit Koci confirmed that his client had been detained.

“Mr. Lushtaku is charged with war crimes against the civilian population in violation of the Geneva conventions,” Koci told BIRN.

He said that more information about the case was expected on Friday when Lushtaku and the other four suspects will appear before a pre-trial judge.

“Tomorrow we’ll see if he remains detained or if he will be released,” the lawyer said.

The Kosovo authorities have not commented on the arrests so far, but the War Veterans Association accused EULEX of “trying to attack the KLA’s war”.

“The continuous prosecution of liberation heroes by EULEX has proved that they [the EU mission] have only one aim in Kosovo:  the defilement of the liberation war of the Albanian nation with the Kosovo Liberation Army at the front,” the association said in a statement.

http://www.balkaninsight.com/en/article/kosovo-mayor-detained-for-war-crimes

Wir berichteten schon vor 6 Jahren, das Sylejman Seilimi ein Auftragskiller ist, und trotzdem von der Deutschen Bundeswehr, ebenso den US Amerikaner vor allem als Partner behandelt wurde. Immerhin wusste das jeder auf dem Balkan, ebenso die Geheimdienste, welche die Liste, inklusive der Auftragskiller auch von Agim Ceku, Hashim Thaci und Co. vor ueber 10 Jahren hatten.

Die Mord Progrome und Ethnischen Säuberungen 2004 im Kosovo bleiben ungesühnt

Auftrags Killer Sylejman Selimi und heute Kommandat der Kosovo Security Forces (KSF)?

Auftrags Killer Sylejman Selimi, heute Kosovo Botschafter in Tirana, erhält kein US – Visa

Prominenter Auftrags Killer: Sylejman Selimi wird Kosovo Militär Chef

Die NATO – KFOR zelebriert ihr scheitern in der Cooperation mit kriminellen Banden wie dem KSF

Ebenso identisch der Moerder Sami Lushtaku, ueber den wir ebenso seit Jahren berichteten und es auch genuegend andere Quellen gibt. Ebenso ein Partner der UNMIK Profi Kriminellen, welche nie angeklagt wurden. Auch gegen Sami Lushtaku, werden nun offizielle Verfahren eroeffnet.

 


Lushtaku dhe katër të tjerë ndalen në mbajtje

Wenn jemand wegen Mord usw. verhaftet wird, auch wegen Drogen Schmuggel, demonstriert die komplette Familie, denn Mord und Raub ist Ehrenhaft in der Gesellschaft wo Diebstahl und Pluenderungs Feldzuege zur Ehre einer kaputten Kultur, ohne Bildung gehoert. Nun wird demonstriert, und protestiert, wie es ueblich ist und am naechsten Tage, schwafelt man etwas von unabhaeniger Justiz, weil es der Westen hoeren will.

UN knew about Kosovo organ trafficking, report says 

No “Freedom Fighters”, Just Criminals and Thugs

On the preceding pages, the latest Drugs & Crime UN report offers a rarely accurate analysis of the situation among the ethnic Albanians (both next door to Serbia, in neighboring Albania, and in Serbia itself, mainly in the southern Kosovo province), which led to formation of the Albanian terrorist KLA (UCK) and to the terrorist attacks in Serbia — an unusually honest glimpse at the root-causes of Albanian insurrection and occupation of part of Serbia, impossible to find in the tons of worthless junk produced daily by the Western mainstream media.

The following excerpt effectively dismantles the pompous claims of heroic “struggle for freedom and independence” and disingenuous references to the “self-determination” of an ethnic group which has already exercised its right to self-determination with the formation of state of Albania.

No, it has nothing to do with “freedom”, “independence” or “self-determination”, it is all about illicit trade, crime without punishment, lawlessness, thuggery and insatiable greed.
Criminals, Terrorists or Politicians? In Kosovo-Metohija, all Three.

Excerpt from the UN Office on Drugs and Crime report for March 2008

[pg 52] According to an Interpol statement made before the U.S. Congress in 2000:

http://www.unodc.org/documents/data-and-analysis/Balkan_study.pdf

Aufruf: “Zum Spass Serben töden!” Der Terrorist: Florin Krasniqi der US – Kosovaren Mafia

 

Kerry’s Wahlkampf Financier: Aufruf: “Zum Spass Serben töden!
Wesley Clark, Holbrook,
Verbrecher unter sich: Wesley Clark, Holbrook, Fljoren Krasnici
Und wieder wird Amerikanische Propanda enttarnt.
Und von solchen Leuten lassen sich höchste Amerikanische Politiker
finanzieren und erzählen der Welt etwas von Demokratie, Freiheit
bringen usw..!
Und mit solchen Leuten haben westliche Politiker Kontakt!
“Now let’s go kill some Serbs” | 15:45 December 24 | SRNA
BELGRADE – Friday – Serbia’s state media has shown documentary
footage of members of the Kosovo Liberation Army smuggling arms into
Kosovo from a Western country.
The Dutch-made “The Brooklyn Connection” discusses threats by
Albanians to begin terrorism against the international community
unless Kosovo becomes independent.
Part of the film shows guerrilla commander Fljoren Krasnici buying
military supplies, including an elephant gun, in a shop, before
having it delivered by plane an mule-teams to Kosovo.
In one sequence of the film, Krasnici and a mule driver set off from
Albania for Kosovo with the words “Now let’s go kill some Serbs”.
http://www.b92.net/english/news/index.php?&nav_category=&nav_id=30909
&order=priority&style=headlines

 

http://www.historycommons.org/events-images/a330_holbrooke_krasniqi_clark_2050081722-5982.jpg

Killer swadron: Wesley Clark, Richard Holbrook, Florin Krasniqi

18/08/2011Kosovo ex-premier retried by war crimes court

Kosovo’s former prime minister Ramush Haradinaj was back in court Thursday on war crimes charges after appeal judges found witnesses were intimidated during his original 10-month trial.
Haradinaj, 43, the most senior Kosovo leader to stand trial at the Yugoslav war crimes court, is being retried with fellow ethnic Albanian Idriz Balaj, 39, on six counts of murder, cruel treatment and torture committed during Kosovo’s 1998-99 war.
A third accused, Lahi Brahimaj, 41, is facing four charges before the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY) for his role in the fight between independence-seeking ethnic Albanian guerrillas and forces of the late Serbian strongman Slobodan Milosevic.
“Victims were murdered, tortured… regardless of their ethnicity whether they may be Serbs or Roma,” prosecutor Paul Rogers told judges on the opening day of the tribunal’s first ever partial retrial.
The war crimes prosecutor opened his case by saying he wanted to show how Haradinaj’s Kosovo Liberation Army (KLA) established control of an area in western Kosovo through the “brutal elimination of those perceived to be collaborating with the Serbs or not supporting” the ethnic Albanian forces.
He added that Haradinaj — still considered to be a hero by many of Kosovo’s ethnic Albanian majority — had played a large role in organising those forces.
“He was seen at the time as a person with significant influence in the area and had great respect in the Albanian culture,” Rogers said.
Haradinaj and Balaj, considered his lieutenant and commander of the notorious “Black Eagles” unit, were acquitted in April 2008 on 37 counts of war crimes and crimes against humanity.
Brahimaj was convicted of torture and sentenced to six years in jail.
But on July 21 last year, appeal judges agreed with prosecutors who said the court refused to give them “additional time to exhaust all reasonable steps to secure the testimony of two crucial witnesses.”
Appeal judges said the trial chamber seriously erred in failing to take measures to secure the testimony of certain witnesses, “particularly in the context of the serious witness intimidation that formed the context of the trial.”

….

http://www.expatica.com/nl/

US ally in Kosovo admits murdering Serbs
August 17, 2011 – 4:30 am
Kosovo Albanian bandit, Ramush Haradinaj, has admitted in his new book, “Story of war and liberty”, that he led daily attacks on Serbs and that he commanded over daily murders of Serbs.

“We attacked Serbian forces always. At every place. During the day and night. Without hiding. Every day we killed Serbian police,” writes Haradinaj.

http://serbianna.com/blogs/bozinovich/archives/1388

Jo Biden, with the criminal Dashamir Tahiri

Posted in Balkan (Englisch), Geschichte – History | Comments Closed

Know About US Covert Operations In Yugoslavia?

Tuesday, March 27th, 2012

What Did The CIA’s George Tenet
Know About US Covert Operations In Yugoslavia?


“The Croatian World Congress sent a letter last week demanding that Carla Del Ponte, the chief prosecutor of the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY), open a criminal investigation into Mr. Clinton and other top officials of his administration [includingthe CIA’s George Tenet] for ‘aiding and abetting indicted Croatian Gen. Ante Gotovina in a 1995 Croatian military operation known as ´Operation Storm.´… Secretly supported by the Clinton administration, Croatian forces launched a massive three-day military offensive – known as ‘Operation Storm’ – on Aug. 4, 1995, in which Croatia recovered territories occupied by rebel Serbs following Zagreb´s drive for independence from Yugoslavia in 1991…. The Croatian World Congress said the U.S. administration gave the green light for the operation and provided diplomatic and political support for it.”
Balkans tribunal turns to Clinton
Washington Times, 8 July 2002

The complaint filed today [by the Croatian World Congress] alleges that the US officials aided Gen. Gotovina and the Croatian Army (‘HV’) in Operation Storm by violating a UN arms embargo and allowing  Croatia to obtain weapons US officials established a CIA base inside of Gen. Gotovina’s military base which provided the US officials with real-time video footage of events transpiring on the ground during Operation Storm (and thus imputing to them knowledge of events on the ground), but also from which they could provide such intelligence data to General Gotovina to assist him in conducting Operation Storm.  If General Gotovina carried out a pre-planned campaign to deport 150,000 to 200,000 Croatian Serb civilians, then theCIAbase was not only used to provide knowledge to US officials of such a plan and course of conduct on the part of General Gotovina, but was also used to assist General Gotovina in achieving the goals of his alleged plan.  The US officials gave the green light for the Operation and provided diplomatic and political support for it.  The US officials at all times had the ability to halt the military operation.  Accordingly, the US officials named in the complaint should be indicted for having aided and abetted General Gotovina.”
CROATIAN WORLD CONGRESS FILES COMPLAINT WITH HAGUE PROSECUTOR DEL PONTE TO INVESTIGATE US OFFICIALS, INCLUDING WILLIAM JEFFERSON CLINTON
Croatian World Congress, Press Release, 4 July 2002

Click Here to view Croatian World Congress letter

“Americans in military uniform, operating from a cream-colored trailer near the runway, directed the GNAT-750 drone to photograph Serb troop positions and weapons emplacements. The images were transmitted back to base, analyzed and then passed on to the Pentagon. According to top Croat intelligence officials, copies were also sent to the headquarters of the Croatian general in command of ‘Operation Storm.’… Now the successful CIA operation is about to become defense exhibit A in a war-crimes case at The Hague tribunal. Last month prosecutors announced the indictment of General Gotovina for atrocities committed during and after Operation Storm, including the murder of 150 Krajina Serbs, the forced displacement of as many as 200,000 others and the torching of thousands of homes…. Now a NEWSWEEK investigation has shown that U.S. intelligence cooperation with Croatia went far deeper than Washington has ever acknowledged. According to Miro Tudjman, son of the late president Franjo Tudjman and head of the Croatian counterpart to the CIA in the mid-1990s, the United States provided encryption gear to each of Croatia’s regular Army brigades. He says the CIA also spent at least $10 million on Croatian listening posts to intercept telephone calls in Bosnia and Serbia. ‘All our [electronic] intelligence in Croatia went online in real time to the National Security Agency in Washington,’ says Tudjman. ‘We had a de facto partnership.’ American officials familiar with intelligence issues confirm that the CIA operated drones from a base near Zadar on the Adriatic coast, during and after Operation Storm… And the country’s former intelligence chiefs have decided to speak out about their ties to the United States as a way of vouching for Gotovina’s innocence. ‘I always said that the only people in Croatia who know everything are the Americans,’ says Markica Rebic, the former head of military intelligence. When Gotovina stands trial, some of those Americans may be asked to testify about their country’s role in an ugly conflict.”
What Did the CIA Know?
NEWSWEEK, 21 August 2001

“President Clinton has authorised an all-out campaign to topple Slobodan Milosevic, according to sources close to the US Government. Earlier this spring, Mr Clinton signed a secret presidential ‘finding’ giving the Central Intelligence Agency (CIA) the green light to try to bring down the Yugoslav president, said sources quoted in the US news-magazine Time. The reported campaign has two tracks, overt and covert….Now, six new radio transmitters outside Serbian territory will beam a 24-hour diet of pro-Western broadcasts to bolster dissident elements. “
‘CIA ordered to topple Milosevic’: US report
BBC Online, 6 July 1999

“I read the latest reports concerning a recent Executive Order that hands the CIA a black bag in the Balkans for engineering a military coup in Serbia, for interrupting communications, for tampering with bank accounts, freezing assets abroad and training the Kosovo Liberation Army in terrorist tactics, such as how to blow up buildings. How this is intended to help establish a democracy in Serbia or Kosovo hasn’t been explained. Nor has the failure to substantially demilitarize the KLA been explained. Nor has thereverse ethnic cleansingtaking place in Kosovo by the KLA while NATO rules the province been explained.”
Democrat Congressman Dennis Kucinich, Ohio
The Progressive, Vol 63, No.8, August 1999

“American intelligence agents have admitted they helped to train the Kosovo Liberation Army [KLA] before Nato’s bombing of Yugoslavia. The disclosure angered some European diplomats, who said this had undermined moves for a political solution to the conflict between Serbs and Albanians… Several KLA leaders had the mobile phone number of General Wesley Clark, the Nato commander…”
CIA aided Kosovo guerrilla army
Sunday Times , 12 March 2000

“The United States secretly supported the ethnic Albanian extremists now behind insurgencies in Macedonia and southern Serbia. The CIA encouraged former Kosovo Liberation Army fighters to launch a rebellion in southern Serbia in an effort to undermine the then Yugoslav President Slobodan Milosevic, according to senior European officers who served with the international peace-keeping force in Kosovo (K-For), as well as leading Macedonian and US sources. They accuse American forces with K-For of deliberately ignoring the massive smuggling of men and arms across Kosovo’s borders…. European officers are furious that the Americans have allowed guerrilla armies in its sector to train, smuggle arms and launch attacks across two international borders. …One European K-For battalion commander told The Observer yesterday: ‘The CIA has been allowed to run riot in Kosovo with a private army designed to overthrow Slobodan Milosevic….”
‘CIA’s bastard army ran riot in Balkans’ backed extremists’
Observer, 11 March 2001

“On April 8 [1999] the Party of Democratic Socialism in Germany [PDS], an opponent of the war, issued a report describing an allegedCIA covert operation named ‘Operation Roots’ aimed at sowing ethnic divisions in Yugoslavia to encourage its breakup. The report claimed that this operation has been going on ‘since the beginning of Clinton’s presidency.’ It was supposedly a joint operation with the German secret service, which also sought to destabilize Yugoslavia. The final objective ‘is the separation of Kosovo, with the aim of it becoming part of Albania; the separation of Montenegro, as the last means of access to the Mediterranean; and the separation of the Vojvodina, which produces most of the food for Yugoslavia. This would lead to the total collapse of Yugoslavia as a viable independent state.’ The report also asserts that the KLA was founded by the CIA with funding was funneled through drug-smuggling operations in Europe.”
Fun Facts About Our New Allies
The Progressive Review (Washington), 22 June 1999

“Albania … offered NATO and the U.S. an important military outpost in the turbulent southern Balkans (in the 1990-96 period Albania opened its ports and airstrips for U.S. military use and housed CIA spy planes for flights over Bosnia)…. The U.S. played a major role in the DP’s 1992 electoral victory, and it then provided the new government with military, economic, and political support. In the 1991-96 period Washington directly provided Albania $236 million in economic aid, making the U.S. the second largest bilateral economic donor (following Italy)…..Following Berisha’s visit to the U.S. in March 1991, Washington began supplying direct assistance to the DP, including donations of computers and cars for the 1992 electoral campaign. William Ryerson, the first U.S. ambassador, stood next to Berisha on the podium at election rallies. The U.S. failed to criticize, and at times encouraged, the new president as he purged critics of his policies within the judicial system, police, and the DP—often through illegal means. By 1993 DP loyalists and family members held most of the prominent positions in Albania’s ministries, institutes, universities, and state media. Citing the threat of communism’s return, Berisha successfully instilled fear in the population and discredited his rivals. The U.S. embassy in Albania contributed to the polarization of Albanian politics by refusing to meet most of the opposition parties (former communists as well as others) for the first two years of DP rule. This one-sided view of democratization helped Berisha dismantle most political alternatives, some of which were moderate and truly democratic. Albania had become a strategic outpost in the region, and the U.S. did not want to jeopardize its new control and political influence in the country. In 1992 Washington deployed a Military Liaison Team to the country and started outfitting the Albanian military with nonlethal equipment, technical expertise, and training. Albania was the first East European state to request NATO membership, and in February 1994 it became a member of the NATO-associated Partnership for Peace. Albania has participated in numerous military training operations with the U.S. and other NATO powers, and the CIA has used Albania as a base for air reconnaissance missions over Bosnia. In January 1995, the U.S. Army finished building a radar station in northern Albania for use by the Albanian military. In addition, Albania opened its land, marine, and airport facilities to NATO operations in the former Yugoslavia….In the volatile Balkans, the U.S. is faced with a serious crisis that it helped fuel. The raging anarchy in Albania is both a serious setback for Albania’s democratic development and a threat to regional security. In this regard, the disintegration of police and military forces has resulted in the widespread availability of weapons. These are easily purchased or stolen not only by Berisha’s opponents but also by criminal gangs and terrorist elements both inside and outside Albania. “
Albania
Foreign Policy In Focus, Volume 2, Number 33 May 1997

“During Senate hearings, [head of the National Security Council] Lake was forced to admit that the U.S. knew of the Iranian arms flights [into former Yugoslavia] and did nothing to stop them. Lake, who was then up for the newly vacated CIA Directorship, admitted the misdeeds and resigned in disgrace. The sudden admission of a U.S./Iranian plot to arm the Muslims strained relations [with European allies]…..”
How Clinton created Serb war
WorldNetDaily 6 April 1999

“The scale of America’s espionage operations cannot be understated. Hundreds of personnel from the Central Intelligence Agency, the Defense Intelligence Agency and the National Security Agency were deployed in Bosnia during 1994 and 95. The US contributed far more spies than infantry – but what UNPROFOR needed was infantry. Washington wanted it both ways. It had no players on the pitch, but that wasn’t going to stop it trying to dictate the outcome of the ‘game’…. Senior officials in the State Department, the CIA and the National Security Council believed that the only solution possible was what they called ‘lift and strike’. They wanted to re-arm and train the Croats and the Muslims and then encourage them to fight an all-out war against the Bosnian Serb Army. ‘Lift and strike’ was totally contrary to the UN mandate and in breach of the Arms Embargo. It was Washington’s secret agenda. Correspondent can reveal that part of the American administration went so far as to manipulate NATO resources in order to re-arm the Bosnian Army — BiH Army….  NATO’s primary involvement in the Balkans was Operation Deny Flight – the total ban on all unauthorised flying over Bosnia…. But this vital operation was manipulated by the Americans in order to do exactly what it was designed to stop – make covert, embargo-busting flights over Bosnia.”
Allies and lies
BBC, Correspondent, June 2001
(From Full Programme Transcript)

“American intelligence agents have admitted they helped to train the Kosovo Liberation Army [KLA] before Nato’s bombing of Yugoslavia. The disclosure angered some European diplomats, who said this had undermined moves for a political solution to the conflict between Serbs and Albanians… Several KLA leaders had the mobile phone number of General Wesley Clark, the Nato commander….European diplomats then working for the OSCE claim it was betrayed by an American policy that made airstrikes inevitable. Some have questioned themotivesand loyalties of William Walker, the American OSCE head of mission….Some European diplomats in Pristina, Kosovo’s capital, concluded from Walker’s background that he was inextricably linked with the CIA.”
CIA aided Kosovo guerrilla army
Sunday Times , 12 March 2000

Evans & Novak column reported in February that ‘PresidentBush’s plan to roll back U.S. involvement in Kosovo could be undermined by CIA Director George Tenet.’ They noted that Tenet was a cheerleader for Bill Clinton’s war against Yugoslavia and that his role included ‘downplaying the truth about the Kosovo Liberation Army, which was in fact a terrorist organization.’ With tensions high in the region, they said Tenet’s role as chief intelligence gatherer made him an influential player in Balkans policy. Clinton’s policy, implemented by Tenet, is responsible for the war that has now spread into Macedonia, a small nation next to Yugoslavia. Jeffrey Smith of the Washington Post has written an article describing how KLA guerrillas had plotted the war in Macedonia as far back as December 1999. They formed a new terrorist group, the National Liberation Army, but it was comprised largely of the KLA. Officially, the KLA is now supposed to be disbanded. Smith said that some of the weapons they have recently been using came from old KLA caches in Kosovo ‘that NATO peacekeepers have not confiscated.’ The bizarre situation has seen NATO peacekeepers depending on their old enemies, the Serb Army, to keep the new KLA contained in Kosovo. Evening news programs have shown NATO peacekeepers watching KLA fighters move through the mountains smuggling weapons. But Smith describes a fight between the guerrillas and U.S. Army Special Forces in Kosovo that resulted in one of the terrorists being wounded. It may be just a matter of time before U.S. military personnel come home in body bags. This doesn’t seem to bother the Post. It ran a separate story arguing that the Bush Administration needs to expand its military involvement in Macedonia. It said our European allies were frustrated that the U.S. under President Bush seems to want to avoid taking casualties. Before the U.S. gets more deeply involved in a quagmire, it would be wise for the U.S. media to assume the stance of an adversary press and get to the bottom of how all of this happened. Jeffrey Smith’s article was an excellent first step. But are we to believe this wasn’t known to George Tenet of the CIA? When the CIA supported the KLA, we have to assume that the agency was aware that Kosovo wasn’t the only objective of the KLA. Perhaps President Clinton didn’t care about the terrorist organization’s objectives for the entire region, but we have a new president in the White House who is supposed to have a different foreign policy. Yet he still has the same CIA director. President Bush has been maneuvered into continuing some aspects of the Clinton policy on Yugoslavia. He is now demanding that the new democratic government of Yugoslavia turn Slobodan Milosevic over to a U.N. criminal tribunal for a trial on war crimes charges. But some of the charges, such as involvement in the so-called Racak massacre, are so phony that some observers think Milosevic could beat the rap. The trial could make him into a martyr in Yugoslavia and destabilize the country’s democratic government. Then we would have even more of a mess.”
Another War in Yugoslavia
Media Monitor, 13 April 2001

“The US Embassy in Belarus has admitted that it is pursuing a policy similar to that in 1980s Nicaragua, in which anti-government Contra rebels were funded and supported…. In an unusual admission, Michael Kozak, the US Ambassador to Belarus, said in a letter to a British newspaper that America’s ‘objective and to some degree methodology are the same’ in Belarus as in Nicaragua, where the US backed the Contras against the left-wing Sandinista Government in a war that claimed at least 30,000 lives. Mr Kozak was not available for comment….. The ambassador’s disclosure has coincided with moves by the Bush Administration to gain increased political influence in Eastern Europe and the Balkans and with reports in several European newspapers, which said that former US servicemen believed to be working for the CIA were escorted with Albanian guerrillas from a village in the Former Yugoslav Republic of Macedonia earlier this year.”
US adopts ‘Contras policy’ in communist Belarus
London Times, 3 September 2001

Hier “überzeugte” er Jo Biden im Kongreß vor 20 Jahren, das man die Albaner unterstützen muss, mit einem Meer aus Lügen, wobei der heutige US Vize Präsident sehr hilflos wirkt, wie er vorgeführt wird.

http://www.youtube.com/watch?v=F49CioaMvRo

Die geistigen Väter der Ethnischen Säuberungen und der Nazi Ideologie, wie man leicht feststellen kann.

Josef DioGuardio, ist Haupt Organisator der Iran Contra Affäre Nr. 2 Drogen-Waffen-Terroristen Organisation, UN Waffen- und Treibstoff Bruch, Rädelsführer in der Organ Sache und der Plünderung der Albanischen Waffenlager in 1997, welche Legendär ist. Die selben Hintermänner bis zum US Präsidenten!

November 1988. DioGuardi with President Regan, Congressman Rinaldo and National Security Adviser Poindexter in the Oval Office discussing U.S. foreign policy in Balkans. Damals wurde die CIA Operations “Roots” geboren.
aus

http://balkanblog.org/2008/07/07/

DioGuardio, ist über seine Geldwäsche Geschäfte aus dem Drogen- und Waffenhandel auf dem Balkan, heute Hotel Eigentümer in Durres in der Pista Illyria, als Herz für jedes Verbrechen, inklusive der Ermordung der 4 hochrangigen Poliisten im August 2009 in Durres, oder Morde um die Bar-Hotel DRENCIA in 2009.

Er verkörpert Mord Progrome, Ethnische Säuberungen und fordert Gross Albanien von Hitlers Ideen, ebenso den Anschluß von Halb Nord Griechenland, Mazedonien und Montenegro an Albanien. Mentor der bei der UN registrierten UN Terror Organisation AKSH – ANA, welche ein Sammelbecken der dümmsten Nationalisten auf dem Balkan ist, wo Mafiöse GEschäfte aller Art, nach der Methode der Finanzierung von Terroristen Organisationen zelebriert wird. Bin Laden ist ein direkter Partner dieses durchgeknallten Süd Italienischen Arabesh Mafiosi, besser unter dem Namen: Nghadehta bekannt.

CIA Operations “Roots”! – Iran Contra Affäre Balkan

Switzerland to Extradite Kosovar to Serbia

Shemsi Nuhiu, a former member of Kosovo Liberation Army, KLA, will be extradited to Serbia after Swiss courts turned down his appeal not to be sent for trial in Serbia.

Marija Ristic

BIRN

BelgradeSerbian authorities say they expected Nuhiu to arrive in Serbia within days after the European Court of Human Rights in Strasbourg rejected his appeal against the Swiss extradition decision, the Interior Ministry said.

The Federal Supreme Court of Switzerland decided on March 7 that Nuhiu should be extradited to Serbia based on the international arrest warrant that Serbian police issued a year ago.

Nuhiu’s legal team then appealed to Strasbourg, requesting an annulment of the Swiss ruling but this was rejected on Friday.

Serbia has charged Nuhiu, a former member of KLA and a citizen of both Serbia and Kosovo, with the unlawful imprisonment, torture, rape, intimidation, terror and robbery of Serb and other non-Albanian civilians in the Gnjilane area of Kosovo in 1999.

According to the allegations, from the beginning of June until December 1999, he tortured and killed 80 people while a further 153 were tortured and released. Thirty-four people remain missing.

The accused allegedly held the civilians in the basement of a school, where he and his colleagues tortured and raped them, while their bodies were cut to pieces and thrown into containers and then into a lake.

Belgrade Special Court is currently trying for the second time nine members of the so-called Gnjilane group.

Previously, a court had ruled on January 21, 2011 on events in the Gnjilane area, sentencing the nine to a total of 101 years in prison.

The Serbian Appellate Court quashed the judgment on December 7 and sent the case back for retrial.

Serbian police arrested the nine defendants in 2008 in Presevo, a town in southern Serbia near Kosovo with a majority Albanian population while the remaining eight members of the group, including Nuhiu, remained on the run.

………..

 http://www.balkaninsight.com/en/article/switzerland-extradites-kla-member

Shemsi Nuhiu, gehörte praktisch zum “Atlantik Batallion”, einer Art Todes Schwadron, wo auch Kinder zum Waffen Dienst gezwungen wurden. Die übelste Terror Gruppe, neben den serbischen “ARKAN” Söldnern.

UN Secretary General Ban Ki-moon was expected to deliver a report on the situation in Kosovo to the Security Council in New York on Wednesday, reaffirming UN support for investigations into human organ trafficking during Kosovo’s postwar period.

But a classified document obtained by FRANCE 24 indicates the UN knew of trafficking well before the issue was first raised by Carla del Ponte, a former prosecutor at the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia, in her memoirs published in 2008.

The report, dating from 2003, is an incomplete compilation of investigations carried out by UNMIK, the UN mission in Kosovo. It describes organ trafficking that took place from 1999 to 2000, immediately after Kosovo’s NATO-backed independence war…

 

aus

 

http://balkanblog.org/2011/02/16/un-knew-about-kosovo-organ-trafficking-report-says/

Teil 1 der ZDF Ausstrahlung nun auf Youtube

Kriegsverbrechen und Organhandel im Kosovo – Teil 1 von 3

Kriegsverbrechen und Organhandel im Kosovo – Teil 2 von 3

http://www.youtube.com/watch?v=TUkWobU5Mbc&feature=mfu_in_order&list=UL

Kriegsverbrechen und Organhandel im Kosovo – Teil 3 von 3

http://www.youtube.com/watch?v=0EZA0NgY3Iw&feature=mfu_in_order&list=UL

und Albania.de

Ein damaliger prominenter NATO Militär Attache, bestätigt, das damals 200 Serben bereits entführt waren.

Organ Handel, Entführung von 200 Serben schon in 1998, Alles wird vertuscht! Die Quelle ist eine damalige Top Info Sammelstelle, der US Uni Buffalo, welche den Diensten Jahrelang als Info Stelle diente.

Trial Hears of KLA Terror Tactics

…………………………………. …………….
Former attaché Colonel John Crosland – whose face was hidden from
public view by screens and image distortion, just as it was when he
testified against Slobodan Milosevic in July 2002 – told judges on
Thursday that clashes between the fledgling KLA and Serbian forces began
well before the Lapusnik camp is alleged to have opened, and intensified
through the course of 1998.

He also said the KLA regularly kidnapped ethnic Serbs in an effort
to terrorise the population, and attacked Albanians it suspected of
collaboration.
But while he spoke of training programmes, supply routes and
regional headquarters, he expressed some scepticism about the extent to
which the KLA had an organised command structure at the time.
Crosland’s testimony was largely made up of comments on a series of
“diplomatic telegrams” presented to him by the prosecution. The bulk of
these documents are still under seal, and two legal advisors of the
British government were present in the courtroom throughout his
testimony to ensure this measure was respected.
With reference to the events described in these reports, Crosland
told judges that even as early as March and April 1998, clashes between
Serbian forces and ethnic Albanian rebels in the Drenica Valley – a KLA
heartland – were spreading to the area around the border with Albania,
where the KLA was bringing in munitions and men along traditional
smuggling routes.
According to the diplomatic reports, by the second half of April,
western journalists were saying that the KLA virtually controlled areas
just over the border in Albania.
There were also indications that the KLA was operating training
camps in the Albanian towns of Tropoja, Bajram Curri and Kukes.
……………………
One diplomatic report presented by the prosecution noted that
kidnappings of Serbs had reached such a point that Serbs were beginning
to avoid travel around Kosovo.
“In October we estimated something like 200 Serbs were missing,
presumed having been kidnapped by Albanian elements,” Crosland told the
judges.
The witness also discussed media reports that the KLA had carried
out grenade attacks on businesses and restaurants in Pec belonging to
Albanians who were suspected of collaborating with the Serbs.
“These attacks… were similar to what went on throughout this
campaign, where Albanians who were seen to be siding with the Serb
administration were taken out and their businesses either bombed and
they themselves murdered,” Crosland told judges.
The trial continues.

…………………..

http://listserv.acsu.buffalo.edu/cgi-bin/wa?A2=ind0501c&L=albanews&F=&S=&P=2628

oder

http://iwpr.net/report-news/trial-hears-kla-terror-tactics

Die Ermordung des Militär Chefs der FARK-UCK Ahmet Krasniqi 1998

Bedri Selmani: Abgeordneter mit Mafia Univeristät im Kosovo, ein Langzeit Betrüger

Bedri Selmani, ist der typische Kosovo Professor, ein Berufs Betrüger. Er hat bis heute 20 INA Tankstellen gestohlen, besetzt, und gibt dieses Kroatische Eigentum nicht zurück. Verträge mit der Kroatischen INA, sind wie immer bei Albanischen Geschäftspartner: Luft Nummern, was die ja selbst erzählen.

Jeder Idiot, macht eine Universität auf und ernennt sich zum Professor, obwohl er nicht versteht, was in einem einfachen Buch steht.

Weltbank Bericht über das Albanische Bildungs Desaster: 57 % verstehen nicht einmal was sie lesen

Der totale Preis Verfall bei Universitäten: nur noch 100 – 400 € kostet ein Diplom, wie im Ausverkauf der Albaner Mafia.


Plagjiatura është vepër penale, titujt shkencorë me para

Prishtinë, 15 prill – Në këtë kohë nuk është problem që një individ të pajiset me titull shkencor. Krejt kjo punë, sipas raportimeve të ktv-së, mund të kushtojë nga 100 deri 400 euro dhe secili blen diplomën e përgatitur nga dikush tjetër.
më shumë

Allein der Schaden aus den Tankstellen Raub, beläuft sich bis heute auf 4 Millionen €!

Im Kosovo demonstriert das Volk, gegen die korrupte Verbrecher Bande, wo das lächerlichste war, als Hashim Thaci Premier Minister wurde, das es keine Korruption unter seiner Regierung geben würde, was zu einem Lachkrampf führte, wenn Albanische Mafia Politiker Garantien geben. Und wie das Ansehen dieser Verbrecher schwindet, schwindet auch das Ansehen der USA und EU Politiker.

kosovo-stages-mass-protest-against-thievery

14 Mar 13

Kosovo Stages Mass Protest Over Corruption

Thousands of protesters took on Wednesday to the streets of Pristina in a march against official “theft and corruption“ and demanding ministerial resignations.

Abgeordneter ist er auch, wo es Standard ist, das verurteilte Mörder, dort im Parlament sitzen und Schwerverbrecher, wie u.a. DAut Haradinaj.
Bedri Selmani

Bedri Selmani
Eine eigene Uni haben alle besseren Betrüger im Kosovo und Albanien, ein reines Mafia Geschäft! Nachdem Modell der Albanischen Super Drogen Mafia, welche Lehrmeister war: Sokol Kociu.

Von Nazi’s bis üblen Abzockern: Die Ausbildungs Mafia mit ihrem “Schwarzen Loch”

Kolegji Universitar VICTORY

Private Universitäten der Mafia, sind im Balkan durchaus ein Status Symbol, ebenso in Bosnien, oder Rumänien und leicht verdientes Geld, weil man oft korrupte Ausländische Universitäten, oder Partner findet, wie die DAAD, welche das Bildungs System im Boden versenken und eine Wüste hinterlassen.

Wenn man Auslands Aufenthalt, Stipendien verkauft wie die DAAD, kann man ermessen, wohin das sehr schnell führt, wenn nur die Dümmsten noch Zugang haben zu den DAAD Leitern, weil der Job so lukrativ ist. Alle Institutionen sind von der Mafia unterwandert, inklusive der NATO Stäbe, wie die IEP Militär Studie aufzeigte. Joachim Rückers, und sein Paradies der Goldenen Zustände, wo heute noch seine Computer von der UN beschlagnahmt wurden, aber nie eine Anklage erfolgte, wie auch Doris Pack bemängelte. Es ist Nichts bekannt, das je die DAAD Leitung etwas dagegen unternahm, das gefälschte Diplome und Zeugnisse, der Standard wurden, für ein Stipendium in Deutschland.

Bei der Deutschen DAAD, ist seit langem der Kopf faul, und produziert nur eine eigene PR Show, um die Geschäfte rund um Stipendien mit den Mafia Verteil Zirklen zuvertuschen. Parteibuch besetzt, man hat es der Balkan Mafia vorgemacht, oft auch in den Polizei Aufbau Missionen, oder UNMIK, wo die schlimmsten und korruptesten Parteibuch Gestalten aus Deutschland, die kriminellen Strukturen inklusive Korruptions Schulen, u.a. wie man mit Consults Gelder stiehlt und eine PR Show mit OK-Reporting macht.

siehe Spiegel Ausgabe 45 2012 aktuelle Ausgabe: “Im Griff der Kriminalität”

Spiegel 45 Kosovo

”Das Ok-Reporting” einer mit viel kriminellen Energie auftauchenden Aufbau Truppe, um Verbrecher Strukturen zu etablieren, wo die Familie Gashi des Michael Steiners, verwandt mit Hashim Thaci, nur ein Beispiel ist.

Die NATO Website setimes, nimmt die Kathastrophe im Bildungs System auf, wobei  mit Kriminellen, als Professoren, Lehrer, vor allem der militanten PDK Partei, ebenso die Sicherheit in den Schulen abnimmt, wo die privaten Mafia Sicherheits Dienste dann auftauchen.

The fast-growing number of higher education graduates in some Southeast European countries is causing many to question the validity of diplomas.

In a number of cases in Albania, a university diploma or professional titles have shown to be just a means of getting a job, not an assurance of academic knowledge or professional ability….

Ardiana Gashi, an economics student at Pristina University, said there are students who don’t show up at exams, but later receive a diploma. „The dean’s office should deal with these issues because this has an impact on the [academic] quality of the graduates,“ she told SETimes.

…………. setimes

photoPristina Education Director Remzi Salihu was shot and killed in his office. [Laura Hasani/SETimes]………………….“It is clear that corruption and nepotism play a key role in getting a job in the education sector in Pristina and all other municipalities around Kosovo, so Pristina is not the only case. The way the call is done, the criterias and the selection are suspicious,“ Kosumi said.Kosumi said that having familiar links or being member of political parties that run the cities is an important factor to get a job as teacher or school director.“In each city, the political party which runs it employs their militants as school directors and teachers sometime unfortunately. This cause lack of professionalism and lack of quality, which has an long-term impact on having an undeveloped education sector, and children who will not get an adequate education. We are now paying the bills for that,“ said Kosumi.Aferdita Bahtiri has two children who go in the Emin Duraku primary school in Pristina. She says that the latest incidents worry her about security in the city and the school especially.“Imagine when one of the highest city officials is murdered in his office, what safety have our children in the schools or we all in the city,“ Bahtiri told SETimes……… setimes.com

 

Die Verbrecher Banden, haben nur ein Ziel: Wirtschafts, Bildungs Monopole zuerrichten und wie Parasiten, das Volk, die Migranten Non-Stop zuerpressen und Schmiergelder für Alles zu kassieren. Angefangen von der Schul Aufnahme, Zeugnisse, Diplomen, bis zu Jobs.

Minister Myqerem Tafaj und der totale Absturz der Bildung wird immer peinlicher

Schafshirten, einfache Bau Arbeiter, wurden zu Professoeren, Minister, oder Direktoren, wo auch keine Firma funktionieren kann.

Wenn man Müll lernen wll, geht man in Albanische Universitäten, wobei es in nicht viel Anders in Mazeodnien ist, wie ei Bildungs Minister outete.
Forschung | 03.12.2010
Wissenschaft im Dienste der Ideologie
Die Antike hält her für nationalistische Mythenbildung
Auch 20 Jahre nach der Wende halten sich in den albanischsprachigen Geisteswissenschaften alte ideologische Klischees hartnäckig. Historiker und Philologen verteidigen den Mythos der illyrischen Abstammung der Albaner.
?????????.
[4] D-Welle

In Albanien, oder dem Kosovo stellt man fest, das Kliniken, Univeristäten, Schulen keinerlei Lizenz hat, aber gut geschmierte Politiker Kreise, finden das in Ordnung

Der Betrug an Tausenden von Studenten mit ungültigen Diplomen, durch Betrugs Universitäten in Albanien

Bedri Selmani, Vize Partei Chef der Mafia Partei PDK von Hashim Thaci, weigert sich die Verträge einzuhalten, welche vor Jahren mit der UNMIK Leitung (Soren Jessen-Petersen),geschlossen wurde, für die Miete der Tanklager usw., weil man im Anarchie Reich der PDK, Straffrei ist und rauben, betrügen und plündern kann, wie man will.

Der verhaftete Polizei Mörder und Mafia Boss: Arben Frroku kanditiert für die PDK Partei des Nard Ndoka

 

Kontrollon Hotelin “Victory” Përkundër Vendimeve të Gjykatave

Hotel Victory | Foto: Korab BashaHotel Victory | Foto: Korab Basha

nga  Parim OlluriPrishtinëMars 07, 201316:25

“Hotel Victory”, e ndërtuar mbi pronë shoqërore vazhdon të jetë nën kontroll të Bedri Selmanit përkundër se vendimet gjyqësore që ia kontestojnë të drejtën e shfrytëzimit. Edhe kushtetuesja konstatoi se nuk ka bazë që Selmanit i ishte shkelur e drejta për gjykim të drejtë nga gjykatat e rregullta.

Një pronë shoqërore në Prishtinë kaloi nën kontrollin e afaristit Bedri Selmani më 2000.

Atë vit ai kishte lidhur një marrëveshje partneriteti me drejtuesit e Ndërmarrjes Shoqërore “Auto Prishtina”. Marrëveshja u lidh në prill të vitit 2000, por drejtuesit e ndërmarrjes shoqërore vendosën ta shkëpusin marrëveshjen me Selmanin, në nëntor të po atij viti.

Përkundër shkëputjes së marrëveshjes, Selmani nuk u largua nga kontrolli i kësaj prone, tash e 13 vjet. ………

http://www.gazetajnk.com/index.php?cid=1,987,1098

Selmani në të kaluarën ishte këshilltar i kryeministrit aktual Hashim Thaçi, deputet i PDK-së si dhe përfaqësues për Kroaci i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Ai nuk u largua nga shfrytëzimi i kësaj prone edhe pse kjo iu kërkua nga drejtuesit e kësaj NSH-je, e po ashtu edhe nga Agjencia Kosovare e Mirëbesimit, paraardhëse e Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

NATO geheime Graphic (von 37)(siehe geheime NATO Bericht), über die kriminellen Verbindungen, der PDK der Familie des Hashim Thaci und der geheime UNMIK Bericht, über den Organhandel aus 2003 27 Seiten!

Wir führen einige peinliche Beispiele auch von Deutschen Professoren im Kosovo auf, welche angeblich die Bildung aufbauen und die DAAD ist sowieso nur eine Geld Vernichtungs Maschine, mit ebenso negativen Ausgang in Albanien, wo Professoren nur aus Büchern vorlesen, und der Spiegel auch schon über diese Debakel berichtete. Wo sind die 3,5 Milliarden nur geblieben? Eine Frage des EU Rechenschafts Hofes, der die Betrugs Organisations OLAF eingeschaltet hat.

12/15/2010

Ex-UNO-Sekretär behauptet, Mafia regiert im Kosovo – Europa fördert den Zustand

Pino Arlacchi, ein ehemaliger UN-Untergeneralsekretär, behauptet, dass die Regierung im Kosovo von mafiaartigen Strukturen durchwandert ist. Weiter ist er der Meinung, dass die europäische Gemeinschaft sich darüber ihre Augen verschließe und diese Zustände sogar unterstütze.

Arlacchi war Leiter in einem Drogenkontrollprogramm für die UNO und sagte in einem Interview: “Ich habe die Mafia im Kosovo, was im Grunde das selbe wie die Regierung im Kosovo bedeutet, untersucht”. Dazu meint Arlacchi, dass in höchsten Regierungskreisen des Kosovo die Mafia-Elite sitzt.

Das Kosovo gilt als Drehscheibe des Drogenschmuggels aus Asien Richtung Europa und als kriminelles Zentrum für Heroinschmuggel. Besorgt sei Arlacchi auch darüber, dass die EU-Rechtsstaatlichkeitsmission seit Jahren keine Ergebnisse vorweisen kann.

Im Kosovo ist laut dem ehemaligen UN-Untergeneralsekretär Pino Arlacchi die Drogenmafia an der Macht und die EU will davon nichts merken.

?Ich habe die Mafia im Kosovo, was im Grunde das selbe wie die Regierung im Kosovo bedeutet, untersucht?, sagte Arlacchi, einst Exekutivdirektor des Internationalen Drogenkontrollprogramms der Vereinten Nationen (UNDCP), am heutigen Montag auf einer Pressekonferenz bei RIA Novosti.

Die europäischen Staaten, die der kosovarischen Regierung immer wieder Unterstützung zusichern, würden die Augen davor verschließen, ?dass dies eben die Mafia-Elite an der Macht ist?, sagte Arlacchi, der mittlerweile im Europäischen Parlament als Abgeordneter sitzt und als einer der führenden Weltexperten in Sachen Drogenmafia gilt.

Das Kosovo sei ?das kriminelle Zentrum Europas? und die ?Drehscheibe für den Heroin-Schmuggel aus Afghanistan?. Obwohl zu der EU-Rechtsstaatlichkeitsmission EULEX, die seit Jahren im Kosovo tätig ist, Staatsanwälte und Ermittler gehörten, gebe es bislang kein Ergebnis. ?Wir wollen klären, was die Mission im Kosovo in Sachen Rechtspflege tut?, sagte Arlacchi.

http://www.de.rian.ru/politics/20110214/258335983.html

Albanische Wissenschaft isoliert sich

Die Weltbank stellt in einem Report, die mangelhafte Bildung der Albaner fest, mit entsprechenden Folgen für Investoren. Die Erfahrungen der Deutschen Investoren ist dramatisch, wie sich die Bildung verschlechtert hat, vor allem auch weil Albaner, Gelerntes schnell vergessen.

01/12/2010

TIRANA, Albania ? The low level of education in Albania is hindering economic growth, according to a new report by the World Bank, quoted by local media on Monday (November 30th). Albania has fewer educated employees compared to developed countries and countries in the region, the document concluded. Currently, Albania has the lowest number of high school graduates ? 48.7% compared to 62% in the Balkans. By the end of 2009, more than half of the big companies in the country cited lack of knowledge among their employees as their biggest barrier. The World Bank said this is critical, as companies are the catalyst for potential future economic growth. Albania is spending less on education, the report noted, and ten times less on scientific research than EU countries. (Top Channel, News 24, Top [6] News ? 30/11/10)

[7] A New Agenda for Albania?s Future Growth (Press Release)

11/5/2012

Mafia Minister Mygerem Tafaj, errichet nun ein Kommunistisches Schulbuch Monopol

Einige zogen die Reis Leine, so auch die Fach Hochschule in München, welche eine Kooperations ablehnten, nach einem von der KAS schlecht Vorbereiteten Meeting in Tirana, wo die Deutsche Botschafterin mit derart inkompetenten Gestalten auch ihre Zeit vertrödeln musste.

Die Partnerschaft zwischen den Studentenwerken Siegen und Tirana/Albanien ist beendet

Und alter Freund und Berater der Gangsters Hashim Thaci, PDK Mitglied. Ausserdem hat er illegal, Grundstücke bebaut, was bei den PDK Gangster normal ist. Die US Botschafterin kritisiert hart die Justiz, welche nicht existiert. Banditentum, Betrug wurde Kultur im KOsovo, weswegen niemand mehr investiert. seihe auch die Mafia Universität in Tirana, von der Frroku Mafia gegründet, zur Geldwäsche, neben Casinos und Night Clubs.

Korruption ohne Ende, wie private Universitäten an Grundstücke kommen! Sie bezahlen Nichts, wie in Albanien.

Corruption charges bolster hopes in Kosovo

09/03/2013

Recent corruption charges against a Prizren mayor and five other officials raise citizen hopes that the judicial system is doing its job.

By Linda Karadaku for Southeast European Times in Pristina — 09/03/13

photoKosovo citizens hope recent charges against officials in Prizren mark the beginning of an end to corruption. [Nikola Barbutov/SETimes]

Kosovo citizens hope that the corruption charges against Prizren Mayor Ramadan Muja and five other senior municipality officials signal positive changes in the country’s judicial system.

„Citizens are fed up with abuses of authority. We expect justice to do its part, and if the charges against Muja are proven, we hope for a proper sentence. This is not the first case of senior officials charged with corruption and authority abuse in Prizren. We want to see an end to corruption, once and for all,“ Dreni Gashi, a Prizren worker, told SETimes.

„Cases in which the defendants are heads of central and local institutions affect governance at both levels… If this and other such cases end up in convictions, and senior officials end up serving sentences, public trust in the justice system will increase in the country, and all will be encouraged to participate in solving various corruption activities,“ Betim Musliu, director of the Kosovo Law Institute, told SETimes.

In late February, EULEX filed corruption charges at the Prizren Basic Court against Muja and five other municipality officials for giving public land to the educational Gulistan Centre and public property to the Mehmet Akif College.

„The case includes allegations of illegal use and benefit from land belonging to the Prizren municipality, and other actions that resulted in a serious rights violations of a number of claimants in civil disputes,“ EULEX said.

Despite the charges, the mayor and other officials are still on duty. Blerim Krasniqi, EULEX spokesperson, said that the prosecutor’s office does not decide if Muja stays on or is removed from duty.

The Kosovo state prosecutor’s office told SETimes that according to current legislation, when charges are raised, officials can continue to hold their positions.

„Based on the Article 56 of the local self-government bill, the mandate of the mayor ends, ‚in case of a sentence for a penal act with an order for imprisonment for six months or more‘,“ Agron Maxhuni, director for legal monitoring of the municipalities in the ministry, told SETimes……….setimes

&nbsp

Doktor Titel, vor allem wie in Albanien juristische Diplome, werden nur verkauft, wo nun demonstriert wird.

Gegen die korrupte Bildung wird demonstriert.

Der Berufs Verbrecher Gani Thaci /Bruder des Hashim Thaci wurde verhaftet – Arrestohet për kanosje djali i vëllait të Hashim Thaçit
Kosovo Schüler die zu dumm sind, schlagen ihre Lehrer

Kosovo thugs in schools! Weil man zu dumm ist, einfache Sachen zu kapieren, schlagen Schüler ihre Lehrer.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=E901xUpkqJw&w=500&h=300]

– See more at:

Prishtinë, 20 dhjetor – Pas suspendimit nga puna të tre asistentëve të UP-së dhe shkarkimit të dekanit të Fakultetit të Mjekësisë, Këshilli Drejtues dhe menaxhmenti i UP-së kanë vazhduar me masa të tjera ndëshkuese ndaj të dyshuarve për keqpërdorime.Në këtë kuadër, Universiteti i Prishtinës përmes një komunikate bën të ditur se ka vendosur që t’i bllokojë diplomat e 11 të diplomuarve në UP, me dyshimin për falsifikim, dhe të njëjtat t’i nënshtrohen një procesi të hollësishëm verifikimi. Në mesin e atyre që u janë bllokuar diplomat janë: Gazmend Maliqi, Esat Belaj dhe Kemajl Gashi, asistentë në Fakultetin e Mjekësisë (pas suspendimit të dy të parëve, angazhimi i mëtutjeshëm i ndërpritet edhe Kemajl Gashit), Arian Janova, asistent në Fakultetin Filozofik, Leonard Bytyqi, mjek në Suharekë, Albion Haxhijaha, mjek në QKUK, Arton Hoti, mjek në Gjakovë, si dhe katër të diplomuar të tjerë në fakultete të ndryshme të UP-së.

Rektori i UP-së tashmë ka krijuar një komision, i cili do të merret me verifikimin e këtyre diplomave, dhe Rektorati i UP-së shumë shpejt do të dalë me vendim nëse do t’i anulojë ato .

 

http://www.koha.net/?page=1,13,169890