Ambasadori amerikan Donald Lu: Politikanët dhe gjykatësit e korruptuar frikë nga të rinjtë

US Botschafter: die korrupten Richter, Politiker, Adminstrative fürchten die Jugend

Ambasadori amerikan Donald Lu: Politikanët dhe gjykatësit e korruptuar frikë nga të rinjtë

0
Ambasadori amerikan Donald Lu: Politikanët dhe gjykatësit e korruptuar frikë nga të rinjtë
Ambasadori amerikan Donald Lu: Politikanët dhe gjykatësit e korruptuar frikë nga të rinjtë

Kohët po ndryshojnë. Politikanët, zyrtarët e qeverisë, gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar kanë frikë. A e dini se nga kush kanë frikë? Ata kanë frikë nga ju!”

(Skandal)Kur reforma në drejtësi ka mbetur për sesionin tjetër parlamentar, ambasadori Donald Lu flet për frikë politikanësh dhe gjyqtarësh.

Para nxënësve të shkollave të mesme të 8 qyteteve, ambasadori amerikan theksoi se ka ardhur koha e ndryshimit.

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Lu shprehet se politikanët, zyrtarët e qeverisë, gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar kanë filluar që të kenë frikë nga të të rinjtë.
http://www.pamfleti.com/ambasadori-amerikan-donald-lu-politikanet-dhe-gjykatesit-e-korruptuar-frike-nga-te-rinjte