Georg Soros Gangsters: Zdravko Saveski und Vladimir Kunovski stehen vor Gericht in Skopje

Vandalismus pure, finanziert durch korrupte EU und US Politiker

Court can’t seem to begin trial against ‚NGO‘ activists who demolished President’s Office
Tuesday, 13 September 2016
Skopje: Trial Against Levica Party Members Postponed AgainThe trail against so called „Levica party“ members, Zdravko Saveski and Vladimir Kunovski, suspected of demolishing President Ivanov’s office at a protest on April 13, seems to have trouble commencing. First, the reason for postponement was determining the cost of damages, and now the reason for delay is rationing the determined amount of damages (MKD 520,000) between suspects.

Tuesday’s trial was postponed because the judge still has not obtained (6 months later) the cases on all of the people suspected of demolishing Ivanov’s office, so that the damage amount can be rationed and assigned to all suspects.

„The trial was postponed because the Court has not received a report from the Interior Ministry on the criminal procedures in relation to the incident“, lawyer Sasko Dukovski said.

A new hearing was scheduled for October 18.

Saveski stated for the media that Kunovski and himself are still banned from leaving the state, despite the fact that the Court returned their passports in July.

„While regime representatives, suspected of stealing from the Macedonian people and committing serious crimes, are free to do whatever they want, crime fighters are being prosecuted. At a previous hearing, about two months ago, we retrieved our passports, i.e. the travel ban against us was lifted. But police used all possible measures  to leave the ban in place. We consider this harassment. But we cannot be easily broken.“, Saveski said.

After April 13 protests, which were held against President Ivanov’s abolition decision, several people were indicted, including Saveski and Kunovski. Three demonstrators have already received probation sentences.

das käufliche Anti Doping System: WADA erlaubt denn Williams Schwestern, starke Doping Mittel

Sowas korruptes und perverses, findet man normal nur bei der NATO, US, Berliner und EU Politik. da hatten die Russen wohl nicht genug geschmiert, in diesem korrupten US und Sport System! Etliche bekannte US Athleten, durften Doping Mittel nehmen.

Wada-Leaks: 53 britische Olympioniken hatten Lizenz zum Dopen

Mehr: https://de.sputniknews.com/politik/20160916/312585009/wada-doping-leaks-putin.html

Williams-Schwestern betroffenHacker: US-Sportler hatten Ausnahme-Genehmigung für Doping

Die Basketballerin Elena Della Donne beim Olympischen Turnier in Rio 2016. (Foto: dpa)

https://www.wada-ama.org/sites/all/themes/custom/wada_theme/images/logos/logo_en2x.png

Hacker: WADA erlaubte beiden Tennisspielerinnen Williams jahrelang zu dopen

Laut den veröffentlichten Dokumenten erlaubte die WADA den Sportlerinnen verbotene Stoffe als Heilmittel zu verwenden. So durfte Serena Williams 2010, 2014 und 2015 das Schmerzmittel Oxycodon, Opioid Hydromorphone, Steroide Prednisolon, Prednison und Methylprednisolon einnehmen. Ihre Schwester Venus durfte 2010-2013 Steroide Prednison, Prednisolon, Triamcinolon und Foromoterol konsumieren. Die Diagnosen, anhand derer die Sportlerinnen diese Stoffe einnehmen mussten, liegen nicht vor.

Kriegsverbrecher Wesley Clark kontrolliert die Kohle, Treibstoff und Bitumen Bodenschätze im Kosovo

wie mit Bankers Petroleum, zelebriert die Pentagon Verbrecher Bande erneut, das es ihr nur um private Plünderungen des jeweiligen Landes geht. Treibstoff Handel, teilweise Monopol artig, gehört ebenso.

Investigim

Kompania e gjeneralit Wesley Clark kërkon monopol në qymyrin e Kosovës

Kompania bordi i së cilës udhëhiqet nga Gjenerali Wesley K. Clark ka kërkuar të ketë monopolin në hulumtimin e rezervave të qymyrit në Kosovë….

Në vijat e hijezuara shihen vendet në të cilat kompania Envidity ka kërkuar licencë hulumtimi për qymyr në Kosovë.

Në vijat e hijezuara shihen vendet në të cilat kompania Envidity ka kërkuar licencë hulumtimi për qymyr në Kosovë.

“Nëse merr vendim qeveria dhe Kuvendi, atëherë kompania duhet të aplikojë në KPMM për licencë të hulumtimit që kanë një afat prej 2 vjet. Duhet të paraqes programin e hulumtimit dhe dinamikën e hulumtimit”, tha Krasniqi. “Nëse hulumtimi përfundon me sukses, ai aplikon për licencën e shfrytëzimit”.

Synohet prodhimi i 15 milionë litra naftë

Envidity shpreson se do të prodhojë deri në 100,000 barelë të naftës në ditë, ose 15 milionë litra, duke përdorur teknika pak të njohura – proceset e Gazifikimit Nëntokësor të Thëngjillit dhe Gazit të Kthyer në lëng. Deri në finalizim të projektit, kompania kishte premtuar një investim deri në 8 miliardë dollarësh.

Lënda djegëse sintetike – nafta dhe vajguri – mund të përdoren për të krijuar rrymë, plehra dhe në prodhim të plastikës. Lënda djegëse po ashtu është testuar me sukses nga Forcat Ajrore të SHBA-së për të ndezur aeroplanët luftarakë.

“Pas marrjes së licencës për hulumtim, ne propozojmë të fillojmë me shpime të avancuara dhe teknologji sizmike për të përcaktuar se sa resurse të thëngjillit të reja ekzistojnë thellë në tokë, në zonën e Basenit të Dukagjinit”, Jeff Brook, shef ekzekutiv, ka shkruar në letrën e aplikimit, e cila ishte kopjuar edhe për kryesuesin e firmës, Wesley Clark, për të cilën kishte raportuar Gazeta Jeta në Kosovë në të kaluarën.

“Hulumtimi ynë do të kryhet jashtë hapësirës e cila tashmë është identifikuar si një sipërfaqe e përshtatshme për minierë sipërfaqësore të thëngjillit”, thuhet në letër.

Kosova është ndër vendet më pasurit më të mëdha të qymyrit. Basenet më të rëndësishme të qymyrit (linjitit) në Kosovë janë: – Baseni i Kosovës; – Baseni i Dukagjinit dhe – Baseni i Drenicës. Në strategjinë e Energjisë thuhet se llogaritet se në tri basenet e qymyrit janë rreth 12 miliardë tonelata qymyr. Nëse e marrim për kalkulim qymyrin që shpenzohet për prodhimin aktual të energjisë nga KEK (në mes të 10-11 milionë tonelata në vit), i bie që me rezervat e qymyrit mund të prodhohet edhe 10 shekuj sasia e energjisë që prodhohet nga KEK-u.

Marrë me autorizim nga Gazeta Jeta në Kosovë, 2016. Ripublikimi mund të bëhet vetëm me lejen e Gazeta Jeta në Kosovë.