Die Land Mafia in Albanien: Kallmi, Currilla, Durres :: 150 Hektar Küste gestohlen

Edi Rama kündigte den Abriss an (im September 2013), die Säuberung der Küste und Nichts geschah: 2014 wurde erneut illegal gebaut, darunter die Splendid Mafia aus Tirana, oder in der Rruga Taulantia, erneut die Vangjush Dako Mafia.

Grundstücke werden zum Verkauf angeboten, trotz gefälschter Papiere, mit immer den selben Methoden. Deutsche sind aktiv an diesem Betrug beteiligt, mit der Kosovo Mafia, welche Tausende von Hektar Land schon in Plepa – und Golem illegal verkauft hat und ebenso in Shengin sehr aktiv ist.

Grundstücks Mafia des Timotheo Dhimolea und Ardian Gjonboçari: gefälschte Dokumente mit 128.000 qm Grund + 44.000 qm wurden beschlagnahmt

Kaspar Theater eines Nichts: Edi Rama im Parlament: 100.000 Phantom Personen in Durres erhielten ID Karten

Baum currilla

in den Küsten Gemeiden wurden 20 Hektar Land gestohlen, was zu den neuen Skandalen wie die Kallmi gehört. Oft waren Minister, Politiker, Richter, Admistrative daran beileiligt und die Ministeriums Mafia seit über über 10 Jahren. Nikla, Sukth e Katundi Ri,, Rrushkull, Hamallaji, Die Justiz Minister, Eduard Halimi, Bujar Nishani, andere Minister, spielen eine wichtige Rolle bei dem Raub. Der dreisteste Küsten Grundstücks Betrug an der Albanischen Küste bei Velipoje – Shengin, mit Deutschem Makler, natürlich ein Lobbyist des DAW, wo bis heute die 8 für 2,5 Millionen € ausgebildeten Kommunal Experten (der GTZ)gesucht werden.

Immobilienkauf im Ausland, was oft im Desaster endet

Was korrupte Abzocker der EU, US, Weltbank, IMF Mafia vertuschen, weil man so einfach hohe Geldsummen unterschlagen kann, mit Unfugs Projekten und Workshops. Die Lehrmeister der Korruption, der Mafia Clans, wurden schon vor 15 Jahren, sehr schnell von der von der Prominenz der Deutschen Journalisten erkannt (auch als Motor des Visa Skandals). Hunderte von Fakten, Artikel wurden nie veröffentlicht.

Das einzige Land der Erde, wo Politiker Bestechungs Straffrei ist: Deutschland. Was für ein Super Skandal. „Nach geltendem Recht ist nur der Stimmenverkauf und -kauf im Vorfeld von Abstimmungen strafbar.“

Deshalb tummeln sich ständig Deutsche Politiker in Tirana, denn die Taschen füllen ist sehr einfach, wie der Visa Skandal schon zeigte.

Heute in 2015 gibt es einen neuen renomierten Journalisten, der sich vor Ort kundig machte. Fakten Lage, mit Fotos der Super Mafia mit Deutschen Politiker: Ex-Minister, Minister in 2015. in diesem Thread:

Wer rettet Albanien vor dem Honorar Konsul: Rezzo Schlauch, die Migranten US Mafia mit Rothschild und Georg Soros

Das einzige was Deutsche, EU, US Politiker und Diplomaten machen ist, den Albaner erklären, wie man mit TV – Shows und Erklärungen im Kindergarten Modus, eine Funktion und Seriösität des Staates vortäuscht.
In Albanien gedeiht das organisierte Verbrechen. Die Politik tut nichts, sie ist sogar darin verwickelt. von Karl-Peter Schwarz in der FAZ

Karl-Peter Schwarz, über die Mafia Republik Albanien
Karl-Peter Schwarz, über die Mafia Republik Albanien

1/1/2014

Der Präfekt von Durres, bereitet mit 4 Arbeits Gruppen, die Anzeigen und den Abriss gegen die vielen illegalen Bauten vor

Cod. 6117

Vendita Terreno agricolo, Albania, Durazzo, Durres, Durres, Kallmi-For sale Farmland, Durres, Durres, Albania, Durres, Kallmi

5.020.000,00 EUR
Vendita
Terreno agricolo

10000 m²
Kallmi sito – un appezzamento di terreno al di fuori di Durazzo, la città e porto principale attrazione turistica in Albania. UBICAZIONE Molto comoda…
Kallmi site – a land plot outside of Durres, the main port city and touristic attraction in Albania.
LOCATION Very convenient location, only 2 kilometers away from the center of the city yet a quite place due to natural barrier in the form of a hill. A great place that provides privacy and easy access to city entertainment at the same time. The property is in one large continuous block 30 m wide and 334 m long, running as a single strip from the top of the hill to the water line.
The water, differently form other sites of Adriatic sea in Albania and other countries is very clean and sand very curative. View of the sea is beautiful.
…………………………..

 http://albania.realigro.com/for-sale/farmland/durres-1/6117.html

Abuzimi me ligjin 75011, në Kallm morën tokë deputetë, politikanë e qeveritarë

Posted By Artur AJAZI On 02/07/2014 @ 11:32 In Rrethet | No Comments

Një nga zonat më të virgjëra të bregdetit ka dal jashtë funksionit. Ja kush abuzoi me tokat në bregdet

Prej gati 2 muajsh, Kallmi, vendi turistik më joshës në bregdetin e Durrësit, duket se ka tërhequr vëmendjen e qindra e mijëra turistëve vendas dhe veçanërisht atyre të huaj. Sipas statistikave të marra në zyrën e Zhvillimit të Turizmit në Prefekturën e Durrësit, rezulton se mbi 20 mijë turistë nga vendi dhe rajoni, parashikohen të kalojnë pushimet në plazhin e virgjër të Kallmit gjatë muajve korrik- gusht 2014. Kjo e deklaruar edhe nga agjencitë turistike në qytetin e Durrësit. Por duket se bukuria dhe perspektiva e kësaj zone bregdetare kaq të bukur dhe premtuese, ka zgjuar prej disa muajsh edhe interesimin e ndërtuesve, nga plazhi me rërën  e pastër dhe ajrin kurues të Kallmit. Duke u interesuar në Kadastrën e qarkut të Durrësit mësuam se sipërfaqet e tokave në Kallm, rezultojnë të ndara një pjesë sipas ligjit 7501, dhe një pjesë tjetër nga shorteu i vitit 1996. Por sipas specialistëve të Kadastrës, në 8 vitet e fundit, atje përfituar tokë edhe mjaft ish-zyrtare dhe qeveritarë, duke i certifikuar si pronë të tyre ato. Ata që kanë përfituar sipas variantit janë ish-pushtetarë të djeshëm apo njerëz influentë pranë politikës. Me përfundimin e studimit urban të Zonës- B, ku bën pjesë edhe Kallmi , pritet të nisë puna për urbanizmin e këtij territori, do të dalin në shesh edhe abuzimet me trojet e Kallmit. Bregdeti i Kallmit, nga pikëpamja gjeografike ndodhet në pjesën veri-perëndimore të qytetit të Durrësit. Ajo përfaqësohet nga një kodër e butë e cila përfundon në bregdet duke krijuar plazhe të vogla të cilët ndodhen nëpër gjire shumë të këndshme. Lartësia e kodrës së Kallmit është 89 m. Ndërsa bregu i detit është vazhdim i atij të Currilave. Kallmi lidhet më në veri me plazhin e Porto Romanos. Pjesa e Kallmit e cila sheh nga deti ka një sipërfaqe prej 150 ha ose 1.500.000 metra katrore. Ky sistem natyror ka një florë dhe faunë të larmishme pasi ende dora e njeriut nuk ka nisur fenomenin e bunkerizimit sikurse ka bërë me Plazhin dhe Golemin. Janë të pakët banorët e qytetit të Durrësit të cilët e dinë historinë e pronësisë së Kallmit. Ky territor i cili në letra i përket Bashkisë së Durrësit, përpara viteve ‘90 ka qenë pjesë e NB Spitallë. Pas ndryshimeve të mëdha social politike në vitet ‘90 në vendin tonë, kjo tokë ju nënshtrua ndarjes sipas ligjit 7501 duke u trajtuar si tokë bujqësore. Kështu që edhe sot e kësaj dite kjo tokë nuk trajtohet si tokë truall por si tokë arë. Legjislativi nuk ka vendosur që ta transformojë këtë sipërfaqe në tokë truall pasi është pjesë e qytetit dhe jo e fshatit.

Abuzimi me tokat e Kallimit

Në Kallm, kanë troje politikanë, deputetë, qeveritarë, e njerëz të shtresa të ndryshme të shoqërisë. Kanë dhe marrja apo blerja e tyre tek disa prej tyre mbetet e dyshimtë. Në bashki asnjeri nga zyrtarët e saj nuk është në gjendje që të japë sqarime të sakta se sa është sipërfaqja e tokës së ndarë për ish punonjësit e fermës të cilët morën në pronësi territore nga kjo ekonomi dhe sa janë pronarët e vërtetë, të cilët Komisioni i Kthimit dhe Kompensimit të Pronave u ka kthyer tokat në Kallm. Sipas burimeve zyrtare mësohet se “nga sipërfaqja prej 150 ha, një pjesë e mirë e saj nuk ju dha ish -punonjësve të NB Spitallë dhe as pronarëve të ligjshëm, por me vendime të komisionit të ndarjes së tokave duke falsifikuar edhe letrat ju është dhënë personave të fuqishëm të pushtetit dhe të politikës si dhe të atyre që qëndrojnë pranë tyre. Manovrimet se si janë u realizuan abuzimet me trojet e Kallmit, qytetarët e Durrësit do t’i mësojnë pasi të përfundojë studimi urban i zonës –B, ku bën pjesë edhe Kallmi. Ndërtuesit realisht janë ajo kategori sociale e biznesit, të cilëve pak ju intereson mënyra se si klientët e tyre që disponojnë troje janë bërë pronarë të sipërfaqeve truall. Për ndërtuesit mjafton që dokumentet e trojeve të jenë të vlefshme ligjërisht dhe ata të mund të ndërtojnë, si dhe miratimi nga KRRTRSH e projekteve të zbatueshme atje. Tani ata kanë hedhur vështrimin mbi Kallmin, duke pritur përfundimin e studimit të pjesës tjetër të Durrësit që të nisin nga puna bashkë me pronarët e tokave edhe në Kallm. Realisht Kallmi bën pjesë në zonën -B të qytetit të Durrësit, kurse zona -A është qendra urbane e Durrësit. Ajo shtrihet nga Porti Detar, Muzeu Arkeologjik, Parku Sportiv deri te Hipoteka. Kjo zonë i është nënshtruar një studimi urban nga një studio e specializuar italiane, studim i cili është miratuar edhe nga KRRTRSH. Sipas këtij studimi me pak fjalë ndërtimet e reja kufizohen në mënyrë të ndjeshme në këtë zonë. Ndërkohë BB, ka nisur të kryejë studimin e zonës- B, e cila do të ndezë dritën jeshile për ndërtime në disa lagje dhe pjesë të qytetit. Atje bëjnë pjesë edhe Kallmi. Durrsakët shpresojnë se Kallmi shumë shpejt do të kthehet në një plazh ditor dhe ata më në fund do të gjejnë një vend për të qenë për të bërë banjë. Pas përfundimit të studimit urban, qeveria Berisha ka në plan ndërtimin e një rrugë në Kallm e cila do të përshkojë kodrën dhe do të lidhet me Spitallën. Specialistët e turizmit shprehen të sigurt se ashtu si edhe Gjiri Lalëzit, edhe Kallmi, në sezonin e ardhshëm veror 2015, do të jetë epiqendra e turizmit për qarkun e Durrësit, për vetë rëndësinë dhe vlerat e veta.


Article printed from Gazeta Telegraf: http://gazetatelegraf.com

 http://gazetatelegraf.com/abuzimi-me-ligjin-75011-ne-kallm-moren-toke-deputete-politikane-e-qeveritare/

Durres Kalmi

Alles neu parzellierte Grundstücke (Kalmi Strände) , welche mit gefälschten Papieren von Kriminellen

Viele Nord Albanische Kriminelle Clans, siedelten sich in der Spitale und Keneti an, Kriminelle aus dem Kosovo in Plepa und Shozet vor allem mit Mafia Hotels in Golem. Einer der Nachwuchs Kriminellen mit 17 Jahren machte etwas was kein Tier macht. Er sprang an der Kallmi Küste ins Wasser und direkt auf einen Stein, was er wohl nicht verstanden hatte. Genick Bruch.

 

http://www.startourism.eu/images/listbox/Albania/Beach%20area%20(Kallmi%20Beach).jpg

Kallmi Mafia

 

Cod. 6117

Vendita Terreno agricolo, Albania, Durazzo, Durres, Durres, Kallmi

5.020.000,00 EUR
Vendita
Terreno agricolo

10000 m²
Kallmi sito – un appezzamento di terreno al di fuori di Durazzo, la città e porto principale attrazione turistica in Albania. UBICAZIONE Molto comoda…

Currilla, Kallmi Strände, wo es Hundert neue Construcitonen gibt im National Park Tourismus, mit totalem Bau Verbot.

PD Drug Boss: Dash Melcani, illegal constrction

PD Drug Boss: Dash Melcani, illegal constrction an den Stränden von Kallmi, Nord Durres

Die Durres PD Mafia, soll doch einmal ihre Banden erklären, aus prominenten Verbrecher und Drogen Clans, inkusive sogenannter Polizei Kriminall Direktoren, welche vor allem am Wochenende auftauchen und u.a. das Splendid bei der Universität gezielt besuchen und die anderen illegalen Verbrecher Lokale in den Oeffentlichen Straenden.

Durres Mafia Lokale, Currila, Erosion

Durres Mafia Lokale, Currila, Erosion

Durres Erosion, Mafia Lokale

18. Juli 2013
Die Erosion zerstörte auch im Meer, die Fisch Gründe, denn dort ist eine Fischerei Schutz Zone und der neue Umwelt Minister Lefter Koka, will nun aufforsten. Ebenso gibt es grosse Probleme seit 10 Jahren mit der Einfahrt im Handels Hafen, im Touristik Hafen, weil Millionen Tonnen, Lehm, Bau Aushub Bau Schutt ins Meer gekippt wird, durch die Bau Mafia, was bei der Familie des Spartak Braho und Lefter Koka (Nard Koka) anfängt.
Das Mafia Rathaus von Durres mit Vangjush Dako, hat ebenso versucht, die Stadt Grenze in die private Touristik Zone zuschieben, was natürlich besonders lukrativ ist, bis das Verbrechen angezeigt wurde, warum die Stadt Mafia, bauen lässt, wo sie Nichts zu Sagen hat:

Warum man in Durres, Terroristische Überfälle auf eine der wenigen privaten “Zone Touristik” organisierte und die Bäume fällte, mit neuen Abwässern durch die Sokol Kazazi und Agim Hoxha, wie Shuiapi Verbrecher Banden, ist Welt Rekord an Kriminalität einer Regierung.

Bekannte Verbrecher, mit Arbeiten des Rathauses, zerstören die letzten Touristik Zones, Grundstücke, wertvollsten Biotope und Wälder an der Küste in der Currilla.

Der Kabinetts Chef von Berisha, zerstört mit Feuer ein Biotop mit Wasser auch im Sommer in den Lehm Bergen und will dort bauen. Ourel Bylykbashi, dümmer wie ein Tier.

Bledar Shuiapi drug mafia, bari, shabani mafia, shiak durres
Bledar Shuiapi drug mafia, bari, shabani mafia, shiak durres
Mit Vorsatz zerstört: Die Currilla; Rrëshqet kodra në Currila, këmbana e rrezikut të mjedisit nuk dëgjohet

Bereits 2004, gab es gigantische Skandale in Durres, rund um den Profi Verbrecher Vasil Hila, die Buergermeister Lefter Koca, Miri Hoti (ein Ilir Meta Mann), wo 25 Haft Befehle ausgestellt wurden und zu 15 Jahren Haft ein Vasil Hila verurteilt wurde, der inzwischen wieder frei ist. aus

11/20/2013

Wird Lefter Koka wieder Bürgermeister in der Beton Taliban Stadt Durres, wo die dümmste Mafia nur regiert!

Nis studimi i Waterfront-it. Mendohet krijimi vijës re bregdetare Port-Kallm

Posted By Artur AJAZI On 14/05/2014 @ 11:32 In Sociale | 1 Comment

Bashkia, do t’i kërkojë Ministrisë së Turizmit heqjen e licencës për sipërmarrësin gjerman që nuk zbaton projektin

Ka nisur në Durrës studimi i një vije bregdetare me plazhe dhe miniporte për varkat dhe motoskafët në pjesën perëndimore të qytetit, që do të shërbejë ndoshta edhe për sezonin veror 2014. Ajo do të jetë zona me plazhe për banorët e qytetit, të cilët kanë nisur t’i largohen plazhit të vjetër. Po në këtë studim, bashkia do t’i kërkojë Ministrisë Turizmit edhe heqjen e licencës për sipërmarrësin gjerman, i cili ka 19 që ka marrë truall bregdetar në Currila për të ndërtuar një port jahtesh e që në realitet ka krijuar vetëm një zonë të rrethuar me gurë. Projekti për vijën bregdetare Port-Kallm është i pari në këtë pjesë të Durrësit dhe do të realizohet nga specialistë të këtij institucioni brenda vitit 2014. Projekti quhet “Vvaterfront” dhe ka për qëllim transformimin e kësaj pjese të bregdetit në një kompleks turistik për banorët e qytetit të Durrësit. Bashkia e Durrësit ka parashikuar hartimin e një projekti i cili përfshin studimin e vijës bregdetare që nis nga pjesa e jashtme e portit detar e që shkon deri në Kallm. Vija ka gjatësi 4 km dhe në pjesën më të mirë të saj është ende e pashfrytëzueshme. Qëllimi i këtij projekti është disaplanësh ai synon të shtojë sipërfaqet e plazheve për banorët e Durrësit, të krijojë mundësi për biznesin detar nëpërmjet ndërtimit të porteve për ankorimin e varkave dhe motoskafëve përfshirë edhe jahtet si dhe të ndërtimit të pistave detare si dhe të tjerave elemente që mund të ketë një bregdet. Projekti është konceptuar të realizohet në 2 faza, ku në fazën e parë do të realizohet studimi në letër dhe në një fazë të dytë do të nisë zbatimi i tij pjesë-pjesë në vartësi të sigurimit të fondeve. Ky projekt është ndërmarrë një kohë kur rritja e popullsisë në Durrës si dhe betonizimi i plazhit të vjetër dhe të atij të Golemit kanë evidentuar nevojën për krijimin e hapësirave të reja për plazhe dhe të një infrastrukture të re për banorët. Në vitin 1994 , Ministria e Turizmit në bashkëpunim me atë të Transporteve i dhanë të drejtën e ndërtimit të një porti jahtesh në zonën e Currilave një sipërmarrësi gjerman i cili bashkë me lejen ai siguroi edhe titullin e subjektit të favorizuar që do të thotë më pak taksa si në degën e tatimeve ashtu dhe në doganë. Por edhe pse kanë kaluar mbi 15 vjet që nga ajo kohë, sipërmarrësi gjerman i cili ka marrë jo pak por 8 ha bregdet dhe ujë, nuk ka ndërtuar asgjë. Janë hedhur në det gurë dhe objekte të tjera inerte dhe ende nuk është ndërtuar asnjë metër kalatë duke dëmtuar në këtë mënyrë mjedisin detar. Atij i është hequr titulli i “subjektit të favorizuar” dhe megjithatë gjërat nuk ndryshuan.


Article printed from Gazeta Telegraf: http://gazetatelegraf.com

URL to article: http://gazetatelegraf.com/nis-studimi-i-waterfront-it-mendohet-krijimi-vijes-re-bregdetare-port-kallm/

http://gazetatelegraf.com/nis-studimi-i-waterfront-it-mendohet-krijimi-vijes-re-bregdetare-port-kallm/

Über die Verbrechen des Elvis Cefa berichteten wir vor Jahren in den Grundstücks Betrugs Sachen, darunter direkt auch Ourel Bylykbashi Mafia Elvis Cefa wurden vor der Straf Verfolgung weg befördert zum HCJ und hatte damit Immunität unter Bujar Nishani im Berisha System

SAI kritisiert die Regierungs Vergabe einer Lizenz für ein Geldwäsche Projekt auf 187.000 qm an die Eurocol Sh.P.K. als schweren Gesetzes Verstoss

Comedy Show der Albaner Mafia: Edi Rama: „We will clean ‚jungle‘ of property titles with 11.000 hectares of fake property titles”

 • 40 dosje për përvetësim pronash dhe legalizime shkojnë në prokurori, të implikuar ish-drejtorë dhe familjarë të PD

  40 dosje për përvetësim pronash dhe legalizime shkojnë në prokurori, të implikuar ish-drejtorë dhe familjarë të PD

  Politike

  Rritet me shpejtësi numri i dosjeve të korrupsionit dhe krimit në prokuroi. Ndërsa Presidenti i Komisionit Europian, Jose Manuel Barroso, deklaroi në mënyrë të prerë se, hapja e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian kalon…
 • Ndërkaq, edhe drejtoresha e AKKP, Sonila Qato, ka referuar në organin e akuzës afera tronditëse, të orkestruara nga ish-kreu i kësaj agjencie, Elvis Çefa dhe një rreth klientelist pranë pushtetit që u rrëzua në zgjedhjet e 23 Qershorit. Sipas burimeve, Elvis Çefa ka bërë batërdi me pronat e ish-pronarëve, prona të cilat kanë kaluar në emër të kupolës së PD, duke prodhuar një konflikt social me pasoja të rënda si dhe një gropë financiare në buxhetin e shtetit.
 • Vendimet që grabitën 200 mijë metra katrorë tokë

  Posted By Artur AJAZI On 11/07/2014 @ 11:32 In Aktualitet,Kryesore | No Comments

  Përfitohen 200 mijë metra katrore tokë në zonat bregdetare dhe trojet e aeroportit “Nënë Tereza”

  Vetëm 2 vjet pas mbylljes së skandalit me rreth 120 vendime të paligjshme dhe dhjetëra të tjera që flasin për grabitjet e trojeve, në Durrës zbulohet një tjetër skandal me trojet bregdetare. Zbulimi ka ardhur nga Drejtoria e Bujqësisë dhe Ushqimit, e cila ka detajuar vjedhjen dhe abuzimin me vendimet e komisioneve zonale të bashkive dhe komunave, duke pajisur me tituj pronësie persona që nuk u takon asgjë. Një burim nga DBU i tha “Telegraf” se: “pas denoncimeve të ardhura nga komuna dhe bashki të qarkut ne kërkuam nga Komisioni Qeveritar i Tokave dhe nga Ministria e Bujqësisë ardhjen e një ekipi kontrolli ku të verifikohej dhe kontrollohej në detaje gjithçka që lidhej me abuzimet e kryetarëve të komisionerëve të trojeve në komuna dhe bashki”. Kontrolli ka zbuluar skandalin e ri me trojet në zonat bregdetare dhe ato ku shtrihen perlat e turizmit, madje edhe me trojet e aeroportit “Nënë Tereza”. Ekipi kontrollit ka zbuluar dhe konstatuar shkelje procedurale ku dhjetëra persona të zbuluar deri tani, rezultojnë të kenë marrë truall, ndërkohë që ligji u ndërpret të drejtën komisioneve zonale të ndarjes tokave qysh nga viti 1996. Pas rezultateve të ekipit të kontrollit, u mblodh me urgjencë Komisioni Tokave, duke dalë me vendimin unanim të gjithë anëtarëve për t’i hequr titujt e pronësive të gjithë personave, të cilët janë pajisur me toka në bashkinë Sukth e Katundi Ri, ku janë dhënë 16 të tilla, ku çështja kryesore mbetej atje ndarja e tokave nga NB dhe Frutorja, në fshatin Rrushkull 10 familjeve, në fshatin Nikël (Krujë) 4 familjeve, pra, duke u hequr pronësinë 20 familjeve. Skandali me trojet ka gjasa të përfshijë zyrtarë komunash dhe bashkish, si dhe komisionet zonale të ndarjes së tokave në zonat bregdetare, duke i dërguar ata në Prokurori. Me ata tashmë ka punë organi akuzës. Bëhet fjalë për abuzime me 200 mijë metra katrore toka apo 20.1 hektarë të grabitur me vendime antiligjore. Si rezultat i punës së bërë nga komisioni ndarjes tokave, si dhe duke marrë në konsideratë edhe denoncimet e ardhura nga Nikla, Sukthi, Rrushkulli, dhe komuna te tjera bregdetare, u arrit zbulimi këtij skandali. Kështu në fshatin Hamallaj janë ndarë 13750 metra katrore truall, në fshatin Verdardh truall u janë dhënë 3 personave, po ashtu edhe në Sukth e Nikël. Në ndjekje penale do të shkojnë ata që kanë firmosur dhe ndarë tituj pronësie të paligjshme, duke hapur në Durrës skandalin e ri të grabitjes së tokave dhe trojeve bregdetare.


  Article printed from Gazeta Telegraf: http://gazetatelegraf.com

  URL to article: http://gazetatelegraf.com/vendimet-qe-grabiten-200-mije-metra-katrore-toke/