Terrorist – heute Vize Minister: Nuredin Lushtaku, schlägt Ministeriums Direktor

Typisch für die kriminellen der Politik und Regierung im Kosovo. verurteilte Mörder wie Daut Haradinaj sitzen im Parlament und ein Rudel von Terroristen und Kriminellen Idioten nennt sich Regierung. Nuredin Lushtaku, schlug den Direktor Mustafë Xhemajli. Aushänge Schild, von reinen Banditen Clans und Terroristen, wo ein Menschenleben Nichts zählt.

Die Lushtaku Familie gehört zu den übelsten Verbrecher Familien des Kosovo. Berüchtiger Mörder und Terrorist im Kosovo Sami Lushtaku, lässt den Iman von “Marina”, wegen Kindes Missbrauch verhaften

Nuredin Lushtahku

Vor 10 Jahren wurde Nuredin Lushtahku, aus dem TMK – KPC entlassen als General, weil er Mitglied in der kriminellen Terror Organisation ANA war und Sprengstoff Anschläge im Kosovo organisierte. Die Organisation, kam dann auf die Terroristen Liste der UN ebenso, auf Antrag von Michael Steiner.


PR Show, des idioten Clubs ANA der Kosovo Mafia und das in Europa.

Zëvendësministri Lushtaku grushton zyrtarin Mustafë Xhemajl

Postuar në: Rajoni | 

 

 

 Zëvendësministri i Diasporës, Nuredin Lushtaku, ka rrahur të hënën drejtorin e Departamentit për Politika të Diasporës në këtë ministri, Mustafë Xhemajli. Burime nga Ministria kanë thënë se Lushtaku e ka goditur me grushte e shuplakë Xhemajlin, në objektin e Qeverisë së Kosovës, për shkak se kishte refuzuar që të punësonte një person të cilit i kishte premtuar punësim zëvendësministri i Diasporës.

Rasti nuk është raportuar në polici fare, por ka tashmë ky konflikt ka rënë ndër burra. Sipas burimit ka ndërhyrë edhe kryeministri Hashim Thaçi për t’i pajtuar, por se misionin për pajtimin e tyre tashmë e ka marrë në dorë, kushëriri i zëvendësministrit Lushtaku, Sami Lushtaku.

Mustafë Xhemajli është vëllai i madh i veprimtarëve politikë, Bajrush dhe Emrush Xhemajlit. Lushtaku e Xhemajli kanë qenë bashkëveprimtarë shumë vjet në Lëvizjen Popullore të Kosovës, ndërsa tani punojnë në një institucion, njëri me pozitë politike e tjetri menaxheriale. /KD

http://kohaditore.com/?page=1,13,121622

 

 

Zëvendësministri i Ministrisë së Diasporës, Nuredin Lushtaku, i vizitoi mërgimtarët në Suedi

dhjetor 02, 2011 15:07

 

Zëvendësministri i Ministrisë së Diasporës, Nuredin Lushtaku, i vizitoi mërgimtarët në Suedi

Zëvendësministri i Ministrisë së Diasporës, Nuredin Lushtaku, bëri një vizitë në Mbretërinë e Suedisë.

Ai e vizitoi ambasadën e Republikës së Kosovës në Suedi, me ç’rast nga ambasadori Lulzim Peci u njoftua lidhur me punën dhe me aktivitetet e deritanishme të kësaj ambasade. Në këtë takim, zv.ministri Lushtaku u shpreh se ka qenë e kahershme nevoja për një përkujdesje institucionale ndaj diasporës. Me krijimin e Ministrisë së Diasporës, shtohet kujdesi institucional për mërgimtarët tanë, të cilët kanë dëshmuar se me punën dhe me veprimtarinë e tyre kanë qenë ambasadorët më të denjë të shtetit dhe të kulturës që i takojnë.

“Duhet të angazhohemi bashkërisht për ruajtjen e lidhjeve të mërgimtarëve me atdheun, duke veçuar mësimin plotësues në gjuhën amtare për fëmijët tanë në diasporë, si çështje me rëndësi të veçantë për ruajtjen e identitetit kombëtar, kulturor e gjuhësor. Njëkohësisht, duhet të angazhohemi edhe për  inkurajimin e investimeve të mërgimtarëve në Kosovë. Tashmë diaspora ka një adresë. Ministria e Diasporës do të jetë një urë lidhëse ndërmjet diasporës dhe Kosovës”, tha ndër të tjera zëvendësministri Lushtaku.

Posted in: Njoftime dhe Kumtesa

 

KLA: This is without any question a terroris group”

Robert Gelbard, President Bill Clinton’s special envoy to the Balkans, Robert Gelbard!THE HAGUE | 14.01.2005.

BRITISH COLONEL AND COMMANDER CELIKU

UN knew about Kosovo organ trafficking, report says

EUL EX PROGRAMME REPORT 2011 – EULEX Kosovo

 

World Briefing | Europe: Kosovo: Rebel Group Labeled Terrorist

The United Nations governor in Kosovo branded an Albanian rebel group a terrorist organization after it said it was behind a bomb attack on a railway in a Serb part of the province. The action by the diplomat, Michael Steiner, a German, means that members of the Albanian National Army can now be jailed for up to 40 years. It also suggests that Western officials are starting to take the group, dismissed by some as little more than a band of criminals, more seriously. The group, which wants to uni…

April 18, 2003 World News

MORE ON MICHAEL STEINER AND: BOMBS AND EXPLOSIVES, POLITICS AND GOVERNMENT, CIVIL WAR AND GUERRILLA WARFARE, RAILROADS, TERRORISM, UNITED NATIONS, ALBANIAN NATIONAL ARMY, KOSOVO (SERBIA), SERBIA AND MONTENEGRO

 Albanias Elite im Kosovo und Albanien, sind eine Art Idioten Club, welche schlimmer wie die Taliban das Land mit Beton verwünsten und Antike Stätten zerstören

 

Kosovo heads for ruin

MoneyPRISTINA, Kosovo — In a contribution for the guardian, the former Head of the ICO Economics unit in Kosovo, Andrea Capussela, reports that the Government of Kosovo acts fiscally irresponsible and is on the way to „mess up its IMF programme“.  According to Capussela „the IMF is expected to make an announcement later today in which it declares Kosovo’s programme to be off-track. This would be a rare event,“ Capussela states: „Both money and credibility look to be lost. … The irresponsibility of its government is leading Kosovo towards a fiscal crisis“, which is said to be due to its extensively increased budget spending. Kosovo’s „incompetent … elite is free from accoun- tability“, Capussela writes. Read the full article of Andrea Capussela. / KON/NK