Ina Rama über die Anklage in der Korruptions Affäre mit Bechtel

 “Durrës-Kukës”, Rama: Do të apelojmë vendimin e gjykatës

Ina Rama është shprehur se “ne i kemi pezulluar hetimet për këtë dosje, pas vendimit të Gjykatës së Shkallës së Parë”. Më tej ajo shtoi se “ne do të apelojmë vendimin për shtyrjen e hetimeve për rrugen Durres-Kukes, pasi kemi nje qendrim te ndryshem nga gjykata“

>Tiranë-Kryeprokurorja, Ina Rama ka folur sot për herë të parë për vendim e Gjykatës së Shkallës së Parë në Tiranë, që pezulloi çështjen e rrugës Durrës-Kukës, ku i pyetur ishte edhe ministri i Jashtëm, Lulzim Basha.

 

Në deklaratën e saj për median, Kryeprokurorja Ina Rama është shprehur se “ne i kemi pezulluar hetimet për këtë dosje, pas vendimit të Gjykatës së Shkallës së Parë”. Më tej ajo shtoi se “ne do të apelojmë vendimin për shtyrjen e hetimeve për rrugen Durres-Kukes, pasi kemi nje qendrim te ndryshem nga gjykata“.

 

Ina Rama foli për gazetarët pas ceremonisë së dhënies së paketës 800 mijë euro nga BE për mbështetjen e prokurorisë së përgjithshme për të ndërrmarrë inspektimin dhe vleresimet për punën e organit të akuzës.

 

Sipas saj aktualisht nuk po kryhen hetime lidhur me projektin dhe financimin e rrugës Durrës-Kukës në respektim të vendimit të gjykatës.

 

Ina Rama është shprehur se “ne i kemi pezulluar hetimet për këtë dosje, pas vendimit të Gjykatës së Shkallës së Parë”. Më tej ajo shtoi se “ne do të apelojmë vendimin për shtyrjen e hetimeve për rrugen Durres-Kukes, pasi kemi nje qendrim te ndryshem nga gjykata“

 

 

Shekulli Online

Premte, 21 Nentor 2008 12:02:00

Tiranë-Kryeprokurorja, Ina Rama ka folur sot për herë të parë për vendim e Gjykatës së Shkallës së Parë në Tiranë, që pezulloi çështjen e rrugës Durrës-Kukës, ku i pyetur ishte edhe ministri i Jashtëm, Lulzim Basha.

 

Në deklaratën e saj për median, Kryeprokurorja Ina Rama është shprehur se “ne i kemi pezulluar hetimet për këtë dosje, pas vendimit të Gjykatës së Shkallës së Parë”. Më tej ajo shtoi se “ne do të apelojmë vendimin për shtyrjen e hetimeve për rrugen Durres-Kukes, pasi kemi nje qendrim te ndryshem nga gjykata“.

 

Ina Rama foli për gazetarët pas ceremonisë së dhënies së paketës 800 mijë euro nga BE për mbështetjen e prokurorisë së përgjithshme për të ndërrmarrë inspektimin dhe vleresimet për punën e organit të akuzës.

 

 

 

Sipas saj aktualisht nuk po kryhen hetime lidhur me projektin dhe financimin e rrugës Durrës-Kukës në respektim të vendimit të gjykatës.