Foto wie Mafiöse Gruppen, die Haupt Wasserleitung nach Durres anzapfen

Foto-skandali: Kështu është masakruar ujësjellësi i Durrësit

Political Gangsters, collect a lot of money für this kind of illegal and crime constructioj in Albania. A big business from  Gangsters liek: Ilir Meta, Sokol Nako, Fatos Nano, Bashkim Fino, Bashkim Kupoliku, Hasanbeliu (Hasani), Agron Duka, Lefter Koca, Artan Lame, Miri Hoti, and more!

Shekulli

24-08-2007

l

Foto-skandali: Kështu është masakruar ujësjellësi i Durrësit

Një qytetar nga Durrësi që deshi të mbetej anonim solli dje në redaksinë e “Shekulli-Kontakt” disa foto të realizuara në lagjen e Kënetës në Durrës. Në to shihet mirë kanali ku është tubi kryesor që sjell ujin e Fushë-Kuqes për qytetin e Durrësit dhe qindra tuba plastikë që janë ngjitur në të. Persona të papërgjegjshëm, nën hundën, dhe ndoshta me dijeninë e drjetuesve të ujësjellësit të qytetit kanë shpuar në qindra vende tubin tetëqindësh prej çeliku dhe kanë vënë tubat e tyre plastikë për të marrë ujë. Specialistë të puetur nga “shekulli-Kontakt”: për këtë skandal thanë se kështu jo vetëm që është vepruar në mënyrë të kundraligjshme, por është dëmtuar edhe furnizimi i popullit të Durrësti me ujë, sepse qindra tuba e kanë shkatërruar prurjen dhe shpërdorojnë ujin.

http://www.shekulli.com.al/news/142/ARTICLE/14836/2007-08-24.html

wasser


Foto-skandali: Kështu është masakruar ujësjellësi i Durrësit

Një qytetar nga Durrësi që deshi të mbetej anonim solli dje në redaksinë e “Shekulli-Kontakt” disa foto të realizuara në lagjen e Kënetës në Durrës. Në to shihet mirë kanali ku është tubi kryesor që sjell ujin e Fushë-Kuqes për qytetin e Durrësit dhe qindra tuba plastikë që janë ngjitur në të. Persona të papërgjegjshëm, nën hundën, dhe ndoshta me dijeninë e drjetuesve të ujësjellësit të qytetit kanë shpuar në qindra vende tubin tetëqindësh prej çeliku dhe kanë vënë tubat e tyre plastikë për të marrë ujë. Specialistë të puetur nga “shekulli-Kontakt”: për këtë skandal thanë se kështu jo vetëm që është vepruar në mënyrë të kundraligjshme, por është dëmtuar edhe furnizimi i popullit të Durrësti me ujë, sepse qindra tuba e kanë shkatërruar prurjen dhe shpërdorojnë ujin.

 wassss5

PreviousNext


PreviousNext


Foto-skandali: Kështu është masakruar ujësjellësi i Durrësit

PreviousNext


PreviousNext


PreviousNext


Foto-skandali: Kështu është masakruar ujësjellësi i Durrësit

Një qytetar nga Durrësi që deshi të mbetej anonim solli dje në redaksinë e “Shekulli-Kontakt” disa foto të realizuara në lagjen e Kënetës në Durrës. Në to shihet mirë kanali ku është tubi kryesor që sjell ujin e Fushë-Kuqes për qytetin e Durrësit dhe qindra tuba plastikë që janë ngjitur në të. Persona të papërgjegjshëm, nën hundën, dhe ndoshta me dijeninë e drjetuesve të ujësjellësit të qytetit kanë shpuar në qindra vende tubin tetëqindësh prej çeliku dhe kanë vënë tubat e tyre plastikë për të marrë ujë. Specialistë të puetur nga “shekulli-Kontakt”: për këtë skandal thanë se kështu jo vetëm që është vepruar në mënyrë të kundraligjshme, por është dëmtuar edhe furnizimi i popullit të Durrësti me ujë, sepse qindra tuba e kanë shkatërruar prurjen dhe shpërdorojnë ujin.

Die komplette Kenetes, ebenso wie Pleba und Teile von des früheren Industrie Gebietes von Skhozet wurden zu praktsich 100% illegal besiedelt auch mit Hilfe von Hilfs Organsationen, welche Kriminelle aus dem dem Kosovo dort ansiedelten. Die Einwohner der Kenetes, haben die Plünderung des Hafens von Durres im März 1997 organisert.